Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, nevím zda se to smí, ale dneska se mi podařilo koupit tuto chůvičku, stojí jen 267kč a je fakt skvělá. Dokonce je lepší než phillips. Má daleký dosah a snímá fakt každý šepot. Tak ji tady dávám na tip, pokud chcete ušetřit.Pokud nějak porušuji pravidla, tak prosím adminy o smazání. Jen si říkám, že v dnešní době se hodí ušetřit každou korunu. ![]()
http://www.hadex.cz/…ony-chuvicky
Já ji dostala k prvnímu dítku a švihla jsem s tím hodně brzy. Někdy snímá každý šepot, to je fakt, ale někdy naprosto ignoruje křičící dítě. O sto metrech jsem si mohla nechat zdát i u tchánů, kde jsem jí potřebovala z patra do přízemí. Je tam otevřené schodiště, v cestě jen zeď ze sádrokartonu a ani se nechytla (pochopila bych, že nepřenášela z venku přes pískovcovou zeď, ale toto tedy ne). Takže za mě tedy těžká nespokojenost.
Teda
, tak uvidím, co z ní vyleze.
U nás tedy troje dveře z patra a pak přes celý dům ven na zahradu a terasu. Právě, že je lepší než phillips, co jsme měli půjčený, ten si snímal jak kdy a jak co…pořád pískal a žral baterky a ještě nedosáhl tak daleko.No za ty peníze uvidím. Já už mám velké děti, ale v létě pořád sedíme venku na terásce děcka daleko a pořád mě nebavilo lítat kontrolovat jestli spí a neřvou.
Na to bude ideální.
Ahoj Kačko, taky by mě zajímala nic se mě neotevřelo. mám tky dítě už 2,5 roků a potřebuji ji jen na dovolenou to by stačilo tohle.
díky Petra