Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
holky nevíte kde se dá koupit potah na matračku? Nemyslím, prostěradlo ani ten chránič, jen to v čem je ten molitan. Můj to chtěl z toho sundat už to nevydržel zip a je to potrhané :-/ Na netu jsem nějaké našla ale s poštovným je to cena za novou matračku a to se mi zdá zbytečně moc. Díky ![]()
No něco takového, ale zjistila jsem, že levnější je koupit celou matračku ![]()
Moc ti neporadím s tím, kde to sehnat, ale jsem čalounice a podobné nehody ženským z okolí pomáhám vyřešit já… Jestli je v tvém okolí čalouník, zkus se zeptat tam, zda to nevyjde levněji u něj (nový potah). Já to třeba ženským z okolí dělám jen za cenu látky, zipu + dvě stovky za ušití… ![]()
Ahoj holky, vyprala jsem potahy na matrace, které máme na venkovním posezení a srazily se.
Sice na nich je štítek, že se smějí prát jen na 30 stupňů, vždy jsem prala na 40, ale nikdy se pořádně nevypraly (zůstalo pár flíčků), tak jsem to chtěla risknout a dala jsem to na 60 a potahy se srazily.
Myslíte, že by to šlo ještě nějak natáhnout? Složení látky píšou: bavlna, polyester, viskóza.. Díky moc
@Gabulle Ahoj s tím ti můžu pomoct, napiš mi rozměry matrace, délka/šířka /výška. Ten potah byl barevný nebo je ti to jedno. A určitě tě nezrujnuju
zaplatíš si akorát poštovné, souhlas?