Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
To koukám
, že většina ho nemusí. Pro mne to jsou dobře utracené peníze, když kojím mimo domov, tak se hned cítím jak hrbáč, je mi to mnohem nepohodlnější. V těhotenství jsem s ním spala, někdy jím zmenšovala postýlku a když potřebuju odběhnout, obložím jím mimino.
Ani u prvního ani u druhého dítka jsem ho neměla a nijak výrazně mi nechyběl.
Já jen poradím, že jestli si ho koupíš a budeš rodit v porodnici, tak si ho tam vem (nech přivézt). Hned si to tam na něm natrénuješ.
Mimi teda kojím buď vleže nebo na břiše (ležím na zádech, on bříškem na mě) nebo (a to většinou) ho mám v tureckém sedu - to mám nejvolnější ruce a on je „stabilizovaný“, občas jsem už nakojila i ve stoje, ale to je zbytečný na záda. No a když se dobře uváže, nakrmí se i v šátku bez vyndavání.
Jinak od porodu spí se mnou v posteli - nezvládla bych ho odložit dál jak na dosah ruky, bála bych se, aby se mu něco nestalo.
Nemám a neměla jsem. Nechyběl mi, kojím vleže a ven ho sebou netahám ![]()
No přesně s tímto pocitem jsem nad koupí váhala - půlka lidí na něj nedá dopustit, půlka ho považuje za naprostou zbytečnost
Proto jsem taky na zkoušku pořídila ten nejobyčejnější a zařadila se do prvé skupiny. V porodnici jsme měla každá svůj k dispozici, ale byl to jiný typ.
Používala jsem ho od začátku až do 9 měsíců, než se sama odstavila a moc mi vyhovoval.
ahoj já ho považovala za zbytečnost a vyhozený peníze ale co mám malýho doma a kojím tak mě tak bolely záda že jsem si ho pořídila / s těma kuličkama a nedám na něj dopustit .. fakt zbytečnost se pro mě stala nepostradatelnost já ho doporučuji""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11263.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11263.gif
používám každý den a to má malá už přes půl roku. výborná věc, určitě ne zbytečnost, za tu ho považují ty co ho nemají a nevyzkoušely
@Anetka11 Dyť jsem psala, že ho mám - skvělý byl v konečný fázi těhu, když jsem spala. Na kojení mi spíš překážel a jako držení mimi - k ničemu, protože Daníček cca od čtyř dnů po porodu nesnášel těsný prostor. I na šátek jsem ho musela naučit skrze to, že se sice moc nepohne, ale hýbu se já a on může pozorovat spoustu dění kolem..
Asi je to fakt pade na pade, ale i co jsme s holkama probíraly kojení, tak každá má jiné osvědčené polohy, a tak.. Všechno je individuální, takže v tomhle asi poradit nejde ![]()
Za me tedy zbytecnost. Poridila jsem si ho v tehotenstvi, davala jsem si ho mezi kolena pri spani na boku nebo jsem si s nim podkladala nohy u televize… Na kojeni jsem ho pak nepouzila ani jednou, vzdycky byl driv po ruce obycejny polstarek z gauce. Je min vycpanej a to mi vyhovovalo lip nez ten naducanej kojici… Ale treba pri kojeni ve fotbalove poloze to muze byt prima pomocnik…
ja ho mám a vyuzivam pri kojeni dost a zada a ruce boli mene takže za me-dobra vec ![]()