Kojící polštář - zbytečnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
20.4.12 15:23

To koukám 8o , že většina ho nemusí. Pro mne to jsou dobře utracené peníze, když kojím mimo domov, tak se hned cítím jak hrbáč, je mi to mnohem nepohodlnější. V těhotenství jsem s ním spala, někdy jím zmenšovala postýlku a když potřebuju odběhnout, obložím jím mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
20.4.12 15:24

Ani u prvního ani u druhého dítka jsem ho neměla a nijak výrazně mi nechyběl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.4.12 15:28

Teda… a teď babo raď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
20.4.12 15:30

Já jen poradím, že jestli si ho koupíš a budeš rodit v porodnici, tak si ho tam vem (nech přivézt). Hned si to tam na něm natrénuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
20.4.12 15:38

Mimi teda kojím buď vleže nebo na břiše (ležím na zádech, on bříškem na mě) nebo (a to většinou) ho mám v tureckém sedu - to mám nejvolnější ruce a on je „stabilizovaný“, občas jsem už nakojila i ve stoje, ale to je zbytečný na záda. No a když se dobře uváže, nakrmí se i v šátku bez vyndavání.
Jinak od porodu spí se mnou v posteli - nezvládla bych ho odložit dál jak na dosah ruky, bála bych se, aby se mu něco nestalo.

• Citovat
  • Upravit
2185
20.4.12 15:46

Nemám a neměla jsem. Nechyběl mi, kojím vleže a ven ho sebou netahám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
20.4.12 15:48

No přesně s tímto pocitem jsem nad koupí váhala - půlka lidí na něj nedá dopustit, půlka ho považuje za naprostou zbytečnost :-) Proto jsem taky na zkoušku pořídila ten nejobyčejnější a zařadila se do prvé skupiny. V porodnici jsme měla každá svůj k dispozici, ale byl to jiný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
20.4.12 16:02

Nemám a nechybí mi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
20.4.12 16:04

Používala jsem ho od začátku až do 9 měsíců, než se sama odstavila a moc mi vyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
20.4.12 16:05

zbytecnost-mam doma dost obycejnejch polstaru

• Citovat
  • Upravit
9658
20.4.12 16:14

ahoj já ho považovala za zbytečnost a vyhozený peníze ale co mám malýho doma a kojím tak mě tak bolely záda že jsem si ho pořídila / s těma kuličkama a nedám na něj dopustit .. fakt zbytečnost se pro mě stala nepostradatelnost já ho doporučuji""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11263.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11263.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.4.12 16:18

používám každý den a to má malá už přes půl roku. výborná věc, určitě ne zbytečnost, za tu ho považují ty co ho nemají a nevyzkoušely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
20.4.12 16:29

@Anetka11 Dyť jsem psala, že ho mám - skvělý byl v konečný fázi těhu, když jsem spala. Na kojení mi spíš překážel a jako držení mimi - k ničemu, protože Daníček cca od čtyř dnů po porodu nesnášel těsný prostor. I na šátek jsem ho musela naučit skrze to, že se sice moc nepohne, ale hýbu se já a on může pozorovat spoustu dění kolem..
Asi je to fakt pade na pade, ale i co jsme s holkama probíraly kojení, tak každá má jiné osvědčené polohy, a tak.. Všechno je individuální, takže v tomhle asi poradit nejde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2918
20.4.12 16:37

Za me tedy zbytecnost. Poridila jsem si ho v tehotenstvi, davala jsem si ho mezi kolena pri spani na boku nebo jsem si s nim podkladala nohy u televize… Na kojeni jsem ho pak nepouzila ani jednou, vzdycky byl driv po ruce obycejny polstarek z gauce. Je min vycpanej a to mi vyhovovalo lip nez ten naducanej kojici… Ale treba pri kojeni ve fotbalove poloze to muze byt prima pomocnik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
20.4.12 17:11

ja ho mám a vyuzivam pri kojeni dost a zada a ruce boli mene takže za me-dobra vec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí