Koupání v plastové vaničce

1079
20.10.18 12:21

Podlozku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
20.10.18 12:22

Nebo to je vlastne lehátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.10.18 12:23

ve vanicce látkové koupaci lehátko, ve vaně protiskluzovou podlozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
20.10.18 12:32

já nedávala nikdy nic - teď máme maloše a u první dcery, ve chvíli kdy si začala stoupat a dělat kraviny tak šla z vaničky do sprcháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.10.18 12:39

Nedávala jsem nikdy nic, novorozence jsem koupala na ruce a když už uměl sedět tak prostě sedí v té vaničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.10.18 12:55

Já mám ve vesničce takové látkové lehátko, je to bezva věc, hlava je výš, takže může být tolik vody aby se dobře prohřálo bříško a malá se ve vaně perfektně vyprdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.10.18 12:58

Do vanicky jsem davala nekolik mesicu rucnik nebo velkou plenu. Male jsou skoro 2 roky a ve vanicce se koupe dal. Ma to svoje klady, jednak se nespotrebuje tolik vody a jednak v klasicke vane ji to klouze a ja nestojim o to, aby si vyrazila zuby. V plastove vane se mi jeden cas taky stavela, nejspis to stale v nejakem nestrezenem okamziku na moment udela, ale porad ji opakuju, ze ve vane se nesmi stat, protoze upadne a vybije si zoubek, jako ten chlapecek, co maminka o nem slysela a ze MOOOOC plakal. Takze obcas i sama hlasi: opatrne maminko, opatrne. Chlapecek plakal.

Ze zacatku, kdyz jsem ji zakazovala se stavet, tak na mne prdela a stavela se dal. Odnaucila jsem ji to tak, ze jakmile vidim, ze stoji, jde nekompromisne z vany ven. Par krat jsem to udelala a od te doby vi, ze musi sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.10.18 12:58

Koupu od šesti týdnu ve velké vane, protože malý miluje prostor a vodu, teď se ještě neotáčí, takže už ho tam jen polozim bez lehátka, podložky a jen dohlizim a on si jede bomby… jsou mu 4M, z vany ho vytahuju s omlacenyma loktama, nalokaneho vody, červenýma očima a total vychechtaneho a šťastného :) každé mimco má rádo něco jiného, ten nás vodník by tam ležel týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
20.10.18 18:31

Lehátko jsem dala u prvního jednou a šlo, pak jsem koupali ve vaničce na ruce a později už ve sprcháči. Ted u malé jsem koupila vaničku tu sedací Shnuggle a je to naprostá paráda a lituju, že jsem ji neměla dřív. I novorozenec tam krásně sedí a nemá kam ujet.

• Citovat
  • Upravit
4
3.11.18 23:57

Kuličkové lehátko

Holky, chtěla jsem se zeptat ma váš názor, jestli to kuličkové lehátko do vany je fakt tak bezva věc..??? Stojí totiž 700 Kč, tak nevim jestli malé radši nekoupit bodíčko a koupat bez. :nevim: . Dík za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.11.18 00:02

@Fifi17 Nevím, co je kuličkové lehátko, ale takové peníze bych do něj opravdu neinvestovala. Pokud opravdu nějaké chceš, tak věřím, že Ti stejně poslouží jakékoliv jiné a levnější. Já mám děti tři a lehátko jsem nakonec nepoužila ani u jednoho. Aktivně jsem před prvním porodem měla nachystanou látkovou klasiku za pár korun a šlo o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.11.18 00:25

@Fifi17 taky to neznám, ale stejně to budeš používat pár měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
4.11.18 00:27

Take to neznam, ale staci obyc molitanove za par korun. U druheho uz jsme nemeli ani to a koupali jsme ho na rucniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14610
4.11.18 01:21

Tak já jsem si to vygooglila, protože to taky neznám :lol: Vypadá sice dost pohodlně, ale myslím, že staré dobré látkové za třetinovou cenu ti udělá stejnou službu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15494
4.11.18 07:39

Netuším co to je. Léhatko klasické asi za 70kč jsme používali tak 14 dní a pak letělo. Za mě jakékoli lehátko do vaničky je zbytečná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí