Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@roksy25 Sezimák 2, to je název sídliště?
jo, ten přechod je tam docela ostrej…protože auta jezdí pořád, lidi se tam taky asi táhnou jak smrad během celého dne…
Jo, ještě, jak je to na tom Jordánu se vstupným, máš přehled? Já jen, že se půjdem smočit tak na dopoledne, tak jestli tam „nenecháme výplatu“. A prosím tě, jak je to s těmi jízdenkami v MHD?
@Mar__tanka1983 píše:
jo, ten přechod je tam docela ostrej…protože auta jezdí pořád, lidi se tam taky asi táhnouNe sídliště nad Lužnicí se jmenuje „sojcak“.sezimak dvojka je právě na ty straně co festak. Je na něj vidět. Jo slyšet to tam je no.loni bylo dost.ale zase ze by se to nedalo vydržet…
Jinak bazén v Plzni to je dvojkou z nádraží a na třetí zastávce vystoupit.
@Mar__tanka1983 Jízdenku si můžete koupit přímo u řidiče za 18 Kč a platí hodinu na jakékoli lince i s přestupama. Nebo v trafice. Potom jsou na některých zastávkách automaty, otázka je jestli funkční.
U toho Jordánu je teď nově otevřená Sokolská plovárna po rekonstrukci, neplatí se myslím nic.
A s tím hlukem není to až tak strašný. Nic co by se nedalo vydržet pár dnů. Ale asi se najde dost rejpalů, co si z principu musí stěžovat. Ty pokuty, co každoročně dostávají jsou bůhví proč tak vysoký. ![]()
@Mar__tanka1983 ještě radu na cestu. nevim jakou cestou jezdíte, ale přes Orlík je zavřeny most, tak nejezdete objížďkou přes Písek, ale v miroticich sjeďte na Milevsko. Je tam hodně dobra silnice a slabý provoz proti tomu co je na Písek.
@kaca35 tak slovanskej bazén jsem střelila od boku
a na ten je to z nádraží fakt v pohodě…ale třeba na Bolevecký rybník už je to docela fuška vysvětlovat ![]()
U nás byl nedávno Metalfest a popravdě, když jsem viděla některé ty typy, jak se plouží po místním Kauflandu, tak sem si říkala, bože muj, taky takhle vypadáme v Táboře?!? ![]()
s tou objížĎkou, už jsme to taky zjistily, ale můj chlap (je profiřidič a jezdívá tam často), tak nám zase říkal, že máme jet právě přes Písek, že je tam sice relativně provoz, ale zase široká pohodlná silnice, a že vlastně nechápe, proč jindy jezdíme přes Orlík ![]()
@nestela díky za radu ohledně MHD ![]()
Tak holky, fakt díky moc, můj chlap se často diví, co na tom emiminu furt mám - no a to je ono, ať potřebuje člověk radu s čímkoliv, od plen přes prodeje baráků až po hledání koupaliště, tady najdu všechno ![]()
@Mar__tanka1983 no my tam jezdíme dvakrát týdne. A teda přes Písek je to fakt z našeho pohledu pekárna. Samej kamion a hodně aut. s na to Milevsko právě míč provoz není. Protoze oficiální objížďka je vedena na Písek. Navíc je tam nova asfaltka. Ale tak to uvidíte no.
@Mar__tanka1983 píše:
jo, ten přechod je tam docela ostrej…protože auta jezdí pořád, lidi se tam taky asi táhnou jak smrad během celého dne…Jo, ještě, jak je to na tom Jordánu se vstupným, máš přehled? Já jen, že se půjdem smočit tak na dopoledne, tak jestli tam „nenecháme výplatu“. A prosím tě, jak je to s těmi jízdenkami v MHD?
Jo tak já tam byla naposledy než se začal bagrovat jordán a to už nějaký ten rok, dva, tři bude
Ale dříve tam byly symbolické ceny, kolem cca30kč na osobu, jak to bude teď po rekonstrukci netuším.. A kdyby jste šli do bazénu vedle Jordánu, tak tam je to na celý den kolem 70-90, už jsem tam několik let nebyla, tak přesně nevím
Sezimák 2, je Sezimovo Ústí II., to je město před Planou n/L, vlastně když koukneš od čápáku směr Planá, od Alberta dolů…To sídliště, kam by jste šli na zastávku, je sídliště nad Lužnicí(pro zdejší „Sojčák“)..U řidiče máš jistotu lístku za 18Kč, ale já tam nerada kupuji, někdy je oříšek se k němu včas dostat, jinak na zastávce na tom sídlišti je automat, já většinou (pokud nejedu jen jen jednu zastávku) koupím za 16,–, je to na 60minut, za 14,– je na 18minut, za 12,– na 8minut, ale jak říkám, já raději volím za 16,– a mám klid, některé revizorky jsou fakt děsné a hádají se i o minutu, nebo si tě vyhlídnou a čekají kdy vystoupíš…Jo a kdyby jste jeli po 23h tak je jednotný noční tarif za 16kč..
@Mar__tanka1983 píše:
@kaca35 tak slovanskej bazén jsem střelila od bokua na ten je to z nádraží fakt v pohodě…ale třeba na Bolevecký rybník už je to docela fuška vysvětlovat
U nás byl nedávno Metalfest a popravdě, když jsem viděla některé ty typy, jak se plouží po místním Kauflandu, tak sem si říkala, bože muj, taky takhle vypadáme v Táboře?!?
s tou objížĎkou, už jsme to taky zjistily, ale můj chlap (je profiřidič a jezdívá tam často), tak nám zase říkal, že máme jet právě přes Písek, že je tam sice relativně provoz, ale zase široká pohodlná silnice, a že vlastně nechápe, proč jindy jezdíme přes Orlík
@nestela díky za radu ohledně MHDTak holky, fakt díky moc, můj chlap se často diví, co na tom emiminu furt mám - no a to je ono, ať potřebuje člověk radu s čímkoliv, od plen přes prodeje baráků až po hledání koupaliště, tady najdu všechno
No když Mighty sounds začínalo, tak jsem byla na brigádě v Abertu(tehdy to byla nově otevřená hypernova) a to jsme vždycky měli prču, jak chodili špalíry na záchod si čistit zuby
Mě ten fesťák nevadí, jen ta doprava no..Ale lidi zatím v cajku, i když některé kreatury fakt občas stály za to
![]()
@kaca35 tak to Milevsko začínáme promýšlet, je fakt, že v tomhle horku se zasekat někde u Písku by asi nebylo to pravé ořechové… ![]()
@Mar__tanka1983 ja myslím. Ze horší to rozhodne nebude. akorat ještě těšte před Milevsko je odbočka na lety jako objížďkova a tam je dobrý zahnout je to do Leva a sjedete na tu silnici co je od Orlíku a obejdete tak Milevsko. Jinak by jste vjeli přímo do Milevska a zbytečně tam projížděli centrem.
Než ze stanového městečka dojdes jen k silnici tak padnes, mighty je tak postavené. pod městečkem býval rybníček ale fuj
jinak zrovna z letiště je to vždy poradny kus cesty. jezdí teda od teska městská. můžeš na jordan- Myslím ze zdarma, nebo hned vedle do bazénu, Cca 70 Kč na celý den
Jinak z Plzně klidně jed Mirotice, Zvíkov, Milevsko( pres centrum se nejede, vůbec se Milevskem neprojizdi ) pouze okolo, Oltyne, Tábor
Ještě by se dalo dojít přes Svatou Annu na Knížečák, to není asi tak daleko, myslím. Tam je také fajn koupání, je to rybník, ale docela OK..Ale to by spíš poradil někdo z ze Svaté Anny, jak je to daleko, já to jezdila jen na kole z Měšic..