Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, příbuzná se stěhuje do Ústí nad Labem a chce koupit byt do osobního vlastnictví. Je tady, prosím někdo, kdo je z Ústí či okolí a může doporučit lokalitu. Případně jakému sídlišti se vyhnout. Dívala se na nabídku a sídliště Mojžíř asi nebude to pravé, že?
Děkuji za odpověď a doporučení lokality.
Vyhnout se je dobre Trmicim, je to tam plny cikcakanu. Mojzir je to samy.
Jinak ja mam Usti rada, hrad Strekov je bozi, od nej pres Labe jsou krasny stary vily a vodopad Vrkoc..nebejt tech lidi tam, znacka ideal.
Vanov, Klise a Severni Terasa jsou snad ok..teda bejvaly no..
Vyhnout se Nestemice, Mojzir ( tam nikdo jiny nezije, nez romove a je tam strasny bordel), Krasne brezno, Skalka, Predlice, cast Strekova, Trmice - to jsou vsechno vesmes romske ctvrti. Slusne jsou Vseborice, Klise, Severni Terasa, Dobetice, Skrivanek, Bukov, Skorotice, Stribrniky, Strekov. Okolni prilehle obce jsou taky v poho.
Příspěvek upraven 01.10.21 v 22:00
@Tarjei Díky Trmice jsme pochopila, Mojžíř asi taky nic moc v nabídce byla jedna ulice a hrůza (nebo je to v určitých ulicích na Mojžíři hrůza, jinak ok). Shání něco malého a ne moc drahého, bude bydlet sama tak 1+1 či max. 2+1. V Ústí jsem byla jednou a musím říct, že je to pěkné město.
@Anonymní píše:
Vyhnout se Nestemice, Mojzir, Krasne brezno, Skalka Predlice, cast Strekovs Trmice - to jsou vsechno vesmes romske ctvrti. Slusne jsou Vseborice, Klise, Severni Terasa, Dobetice, Skrivanek, Bukov, Skorotice, Stribrniky, Strekov. Okolni prilehle obce jsou taky v poho.
Děkuji Anonymní
@Coleta píše:
Ahoj, příbuzná se stěhuje do Ústí nad Labem a chce koupit byt do osobního vlastnictví. Je tady, prosím někdo, kdo je z Ústí či okolí a může doporučit lokalitu. Případně jakému sídlišti se vyhnout. Dívala se na nabídku a sídliště Mojžíř asi nebude to pravé, že?Děkuji za odpověď a doporučení lokality.
Nejsem z Ústí. Ale tam by se nastěhoval jen blázen.
Mám na mysli sídliště Mojžíř.
Příspěvek upraven 01.10.21 v 22:46
@topazio já to tam neznám, byla jsem tam jednou. Bude se stěhovat příbuzná 55+, tak aby se tam nebála
@topazio píše:
Není pravda, okolí je nádherné a všeobecně na severu jsou levné byty. Hrad Střekov je nádherný nebo rozhledna Větruše. Akorát před OD Labe jsem jednou viděla feťáka, který měl zabodnutou injekční stříkačku a jednou mě tam otravoval Rom. Jezdím tam jednou za čas. Pro mě to město má velké kouzlo. Třeba i před magistrátem se mi líbí jen tak sedět na lavičce. Líbí se mi i v Mostě, Litvínově a Teplicích. Všechna tato města pro mě mají kouzlo. Teplice z těch všech zmíněných ovšem nejmenší.
@Coleta píše:
Holky a Krásné Březno, je na tom jak?
Březno, tam bych nešla. Klise, okolí Střekova, Bukov, Severní Terasa.
@topazio píše:
Okolí krásné, kus do Nemecka, dost práce, nemocnice, univerzita. Jsou horší místa.
@jkra píše:
Okolí krásné, kus do Nemecka, dost práce, nemocnice, univerzita. Jsou horší místa.
Nepsala jsem o celém Ústí ale o sídlišti Mojžíř.
@Klopotkova píše:
Není pravda, okolí je nádherné a všeobecně na severu jsou levné byty. Hrad Střekov je nádherný nebo rozhledna Větruše. Akorát před OD Labe jsem jednou viděla feťáka, který měl zabodnutou injekční stříkačku a jednou mě tam otravoval Rom. Jezdím tam jednou za čas. Pro mě to město má velké kouzlo. Třeba i před magistrátem se mi líbí jen tak sedět na lavičce. Líbí se mi i v Mostě, Litvínově a Teplicích. Všechna tato města pro mě mají kouzlo. Teplice z těch všech zmíněných ovšem nejmenší.
@topazio píše:
Aha:).
@jkra píše:
Aha:).
V citovaném příspěvku jsem sídliště Mojžíř vytučnila.