Koupě domu - majitel spáchal sebevraždu

Anonymní
13.10.15 20:06

Koupě domu - majitel spáchal sebevraždu

Ahoj,

moc prosím o zachování anonymity (jde o docela delikátní věc).

S přítelem už rok kupujeme nemovitost. rodinný dům. Bohužel jsme se rozhodli usadit v poměrně hodně drahém kraji, ale je tady krásně. vzhledem k našemu životnímu stylu hledáme dům. Momentálně se ukázal jeden, který by poměrně i splňoval naše vysoké nároky ale…

Je tady docela zásadní ale a pár dalších menších…

Dům je na trhu již 4 roky (první ale). Začali jsme tedy zjišťovat proč - realitka to prostě nedokázala vysvětlit a to, že je dům 4 roky prázdný, jsme se dozvěděli od sousedů… Pídili jsme se co se stalo a díky české povaze (pomluvy a drby jsou hoby pro většinu lidí) jsme se dozvěděli jedno velké a zásadní ALE - majitel vystřílel místní firmu a pak se zabil. Dům je tedy spravován soudně, což by ani nevadilo, ale vzhledem k tomu, že věřím, že je něco mezi nebem a zemí tak by mě zajímalo karmické a energetické zatížení..

Ať chceme nebo ne, každý v našem domově zanecháváme kus své energie. Jak mě, tak i příteli v domě bylo skvěle, dům je v dobrém technickém stavu (díky rodině, která dům udržuje a nějakou dobu byl i pronajatý).

Vyznáte se v tom někdo? Máte někdo nemovitost s podobnou historii? Pán se nezabil přímo v tom domě, ale v te firmě, kde ale stihl zabít další 3 lidi a pak zbraň otočil proti sobě. :nevim:

Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
13.10.15 20:12

No tak kdyz na tyhle veci veris, tak si pozvi do baraku nejakyho cloveka, ktery se tim aktivne zabyva a on vam rekne, jestli je to tam k ziti nebo ne :nevim:

Ja bych si s tim hlavu nelamala, kor kdyz se tam ani nezabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.10.15 20:12

No tak kdyz na tyhle veci veris, tak si pozvi do baraku nejakyho cloveka, ktery se tim aktivne zabyva a on vam rekne, jestli je to tam k ziti nebo ne :nevim:

Ja bych si s tim hlavu nelamala, kor kdyz se tam ani nezabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
13.10.15 20:15

Ja jsem clovek, ktery toto neresi. My koupili byt i s vybavenim, ktery se take prodaval dlouho. Pry pan mel nejakou nemoc a odjel umrit do Japonska. Nabytek ksme prodali, udelali si byt podle sveho a co bylo neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.10.15 20:15

Nešla bych do toho ani omylem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
13.10.15 20:22

Nechapu co resis, doma se nezabil, mozek tam rozstriklej neni tak bych to fakt nehrotila :lol: pokud je cena skvela tak jen dobre pro vas. Nechapu jak tohle muzete hrotit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
13.10.15 20:22

Tak já takovou zkušenost nemám, žijeme v novostavbě, ale přiznám se, že bych do toho taky nešla. Taky si myslím, že člověk zanechává určitou energii a i když se nezabil tam, asi to nebyl úplně zdravý člověk. Já po všech hororech a podobných historkách bych jsem posera :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
13.10.15 20:25

@martina.se :palec: souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
13.10.15 20:26

Tak když vám tam bylo skvěle tak bych se toho nebála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.10.15 20:29

Já bych z toho také nebyla nadšená. Pokud chceš, tak mám kontakt na čarodějnici, se kterou bych to konzultovala. Na fb ji najdeš jako Morgana Lilith - Celtic Queen of Magic. Když si její profil projedeš, tak tam také o energiích mluví, myslím, že umí i ty prostory následně vyčistit.

Příspěvek upraven 13.10.15 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
13.10.15 20:30

Myslím, že každý (nebo skoro každý), kdo bydlí v domě starším nějakých sto let, bydlí zároveň v domě, kde někdo (možná i dost lidí) umřel. Dost domů také stojí na místě bývalých hřbitovů. Kdyby to bylo jediné negativum toho domu, šla bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
13.10.15 20:32
@Anonymní píše:
Ahoj,

S přítelem už rok kupujeme nemovitost. rodinný dům. Bohužel jsme se rozhodli usadit v poměrně hodně drahém kraji, ale je tady krásně. vzhledem k našemu životnímu stylu hledáme dům. Momentálně se ukázal jeden, který by poměrně i splňoval naše vysoké nároky ale…

Dům je na trhu již 4 roky (první ale). Začali jsme tedy zjišťovat proč - realitka to prostě nedokázala vysvětlit a to, že je dům 4 roky prázdný, jsme se dozvěděli od sousedů… Pídili jsme se co se stalo a díky české povaze (pomluvy a drby jsou hoby pro většinu lidí) jsme se dozvěděli jedno velké a zásadní ALE - majitel vystřílel místní firmu a pak se zabil. Dům je tedy spravován soudně, což by ani nevadilo, ale vzhledem k tomu, že věřím, že je něco mezi nebem a zemí tak by mě zajímalo karmické a energetické zatížení..

Ať chceme nebo ne, každý v našem domově zanecháváme kus své energie. Jak mě, tak i příteli v domě bylo skvěle, dům je v dobrém technickém stavu (díky rodině, která dům udržuje a nějakou dobu byl i pronajatý).

Vyznáte se v tom někdo? Máte někdo nemovitost s podobnou historii? Pán se nezabil přímo v tom domě, ale v te firmě, kde ale stihl zabít další 3 lidi a pak zbraň otočil proti sobě. :nevim:

Děkuji za názory.

Vzhledem k tomu, ze o tom premyslis, bych uz z tohoto duvodu ten barak nekupovala. At nad tim nepremyslis pozdeji treba v noci ;) ja bych ho nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
13.10.15 20:38

Chcete koupit dům u Prahy? Určitě bych do toho nešla! Vzpomínáš si na staré domy, které měly špatnou pověst? Najděte si něco jiného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
13.10.15 20:38

Už jen to, že ti to vrtá hlavou je znamení, že do toho jít nemáš. Myslím si, že by ses tam necítila dobře a podvědomě o tom pořád přemýšlela.
Já bych do domu po takovém člověku taky nešla. Nejde o to, jestli někde cákala krev nebo mozek, jak tu někdo napsal, ale o ten pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
13.10.15 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj,

Děkuji za názory.

Když už ted z toho máš zvláštní pocit a nejsi si jistá… nešla bych do toho. Jsou to zásadní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí