Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak kdyz na tyhle veci veris, tak si pozvi do baraku nejakyho cloveka, ktery se tim aktivne zabyva a on vam rekne, jestli je to tam k ziti nebo ne ![]()
Ja bych si s tim hlavu nelamala, kor kdyz se tam ani nezabil.
No tak kdyz na tyhle veci veris, tak si pozvi do baraku nejakyho cloveka, ktery se tim aktivne zabyva a on vam rekne, jestli je to tam k ziti nebo ne ![]()
Ja bych si s tim hlavu nelamala, kor kdyz se tam ani nezabil.
Ja jsem clovek, ktery toto neresi. My koupili byt i s vybavenim, ktery se take prodaval dlouho. Pry pan mel nejakou nemoc a odjel umrit do Japonska. Nabytek ksme prodali, udelali si byt podle sveho a co bylo neresim
Nechapu co resis, doma se nezabil, mozek tam rozstriklej neni tak bych to fakt nehrotila
pokud je cena skvela tak jen dobre pro vas. Nechapu jak tohle muzete hrotit ![]()
Tak já takovou zkušenost nemám, žijeme v novostavbě, ale přiznám se, že bych do toho taky nešla. Taky si myslím, že člověk zanechává určitou energii a i když se nezabil tam, asi to nebyl úplně zdravý člověk. Já po všech hororech a podobných historkách bych jsem posera ![]()
Já bych z toho také nebyla nadšená. Pokud chceš, tak mám kontakt na čarodějnici, se kterou bych to konzultovala. Na fb ji najdeš jako Morgana Lilith - Celtic Queen of Magic. Když si její profil projedeš, tak tam také o energiích mluví, myslím, že umí i ty prostory následně vyčistit.
Příspěvek upraven 13.10.15 v 20:31
Myslím, že každý (nebo skoro každý), kdo bydlí v domě starším nějakých sto let, bydlí zároveň v domě, kde někdo (možná i dost lidí) umřel. Dost domů také stojí na místě bývalých hřbitovů. Kdyby to bylo jediné negativum toho domu, šla bych do toho.
@Anonymní píše:
Ahoj,moc prosím o zachování anonymity (jde o docela delikátní věc).
S přítelem už rok kupujeme nemovitost. rodinný dům. Bohužel jsme se rozhodli usadit v poměrně hodně drahém kraji, ale je tady krásně. vzhledem k našemu životnímu stylu hledáme dům. Momentálně se ukázal jeden, který by poměrně i splňoval naše vysoké nároky ale…
Je tady docela zásadní ale a pár dalších menších…
Dům je na trhu již 4 roky (první ale). Začali jsme tedy zjišťovat proč - realitka to prostě nedokázala vysvětlit a to, že je dům 4 roky prázdný, jsme se dozvěděli od sousedů… Pídili jsme se co se stalo a díky české povaze (pomluvy a drby jsou hoby pro většinu lidí) jsme se dozvěděli jedno velké a zásadní ALE - majitel vystřílel místní firmu a pak se zabil. Dům je tedy spravován soudně, což by ani nevadilo, ale vzhledem k tomu, že věřím, že je něco mezi nebem a zemí tak by mě zajímalo karmické a energetické zatížení..
Ať chceme nebo ne, každý v našem domově zanecháváme kus své energie. Jak mě, tak i příteli v domě bylo skvěle, dům je v dobrém technickém stavu (díky rodině, která dům udržuje a nějakou dobu byl i pronajatý).
Vyznáte se v tom někdo? Máte někdo nemovitost s podobnou historii? Pán se nezabil přímo v tom domě, ale v te firmě, kde ale stihl zabít další 3 lidi a pak zbraň otočil proti sobě.
Děkuji za názory.
Vzhledem k tomu, ze o tom premyslis, bych uz z tohoto duvodu ten barak nekupovala. At nad tim nepremyslis pozdeji treba v noci
ja bych ho nechtela
Chcete koupit dům u Prahy? Určitě bych do toho nešla! Vzpomínáš si na staré domy, které měly špatnou pověst? Najděte si něco jiného ![]()
Už jen to, že ti to vrtá hlavou je znamení, že do toho jít nemáš. Myslím si, že by ses tam necítila dobře a podvědomě o tom pořád přemýšlela.
Já bych do domu po takovém člověku taky nešla. Nejde o to, jestli někde cákala krev nebo mozek, jak tu někdo napsal, ale o ten pocit.
@Anonymní píše:
Ahoj,moc prosím o zachování anonymity (jde o docela delikátní věc).
S přítelem už rok kupujeme nemovitost. rodinný dům. Bohužel jsme se rozhodli usadit v poměrně hodně drahém kraji, ale je tady krásně. vzhledem k našemu životnímu stylu hledáme dům. Momentálně se ukázal jeden, který by poměrně i splňoval naše vysoké nároky ale…
Dům je na trhu již 4 roky (první ale). Začali jsme tedy zjišťovat proč - realitka to prostě nedokázala vysvětlit a to, že je dům 4 roky prázdný, jsme se dozvěděli od sousedů… Pídili jsme se co se stalo a díky české povaze (pomluvy a drby jsou hoby pro většinu lidí) jsme se dozvěděli jedno velké a zásadní ALE - majitel vystřílel místní firmu a pak se zabil. Dům je tedy spravován soudně, což by ani nevadilo, ale vzhledem k tomu, že věřím, že je něco mezi nebem a zemí tak by mě zajímalo karmické a energetické zatížení..
Ať chceme nebo ne, každý v našem domově zanecháváme kus své energie. Jak mě, tak i příteli v domě bylo skvěle, dům je v dobrém technickém stavu (díky rodině, která dům udržuje a nějakou dobu byl i pronajatý).
Vyznáte se v tom někdo? Máte někdo nemovitost s podobnou historii? Pán se nezabil přímo v tom domě, ale v te firmě, kde ale stihl zabít další 3 lidi a pak zbraň otočil proti sobě.
Děkuji za názory.
Když už ted z toho máš zvláštní pocit a nejsi si jistá… nešla bych do toho. Jsou to zásadní věci.
Ahoj,
moc prosím o zachování anonymity (jde o docela delikátní věc).
Děkuji za názory.