Koupě nové pračky

201
19.9.13 18:33

koupě nové pračky

Prosím o zkušenosti a názory. Rozbila se nám pračka :zed:, byla přes 7 let stará, tak jsme usoudili, že nebudeme povolávat opraváře a koupíme novou.
Co byste doporučily? Můžeme mít pouze plnící shora. Cenu si představujeme okolo 7-8 tis. +/-
Samozřejmě koukáme na internet, na diskuze apod., tak se ptám i Vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25186
19.9.13 18:36

Elektrolux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.9.13 18:38

@lamara
presny model doporucovat nebudu, ale co doporucim je rozhodne pracka s kratkkymi porgramy - 15 a 30 min (aspon jeden z nich). setri to spoustu penez a casu, kdyz je treba veci jenom premachnout a nejsou vlastne spinave.

jinak mame drouhou Bosch a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
19.9.13 18:40

Jé tak to jsem ráda za tuto diskuzi. Nám odešla pračka předevčírem. :( Jsem zvědavá jakou pračku poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
19.9.13 18:59

Bosch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.9.13 19:05

Dlouho jsem vybírala a zítra si jedu pro Electrolux. Prodavačka říkala, že jí má také, ale plněnou shora. V Planeo elektro jí mají nejlevnější.
Výhody-opravdu krátký program, nejenom reklamní trik. Mě se líbila LG pračka-krátký program 30 minut. V obchodě mě jí zapli a zjistila jsem, že 30 min. je jen ve studené vodě. Když se dá teplota 40 st. tak naskakuje délka programu.
Odložený start-většina značek začíná na třech hodinách a potom už po hodině. Často potřebuji kratší dobu. Electrolux má po půl hodině a od třech hodin už po hodině.
Další výhoda, jdou ručně zkrátit a prodloužit programy.
Parní praní-tady využijeme na oblečení, které je jen načichlé kouřem, po návštěvě resturace-za 10 minut se zregeneruje.Ale toto nebyla funkce, podle které jsem vybírala, ale potěší, když je navíc.
8 kg
A +++
http://www.alza.cz/…-d367196.htm
Tuto praču-v Planeo elektro za 9970,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
19.9.13 19:18

Kromě výše zmíněného je také velmi fajn funkce poloviční náplně. Já jí mám na pračce ale jen na 30 st. a to mě fakt štve, šikla by se tam volba vyšší teploty.

• Citovat
  • Upravit
85397
19.9.13 20:02

My máme Bosch a jsme plně spokojeni. Ale nemáme plnění z boku. Myslím, že u pračky je důležitá váha, aby moc neposkakovala při ždímání. A pak máme A+++, kdo hodně pere, tak to pozná. A podívala bych se, jak dlouhé jsou programy, já používám jen hodinu, maximálně hodinu a půl a tím pádem dost programů nevyužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.9.13 20:10

AEG Eectrolux, super pračka bezvadně pere, proste vse nej´, akorát možná občas delsí programy 8)
ale ten program jak tu zminovala uzivatelka ma kratký :) myslím, že 30 minutový.
Dále jsou suprvní pračky Gorenje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
19.9.13 20:38

Taky máme Bosch a jsem spokojená, ale prý mají mizerný servis. Několik na sobě nezávislích odborníků mi doporučilo Elektrolux a to hlavně kvůli servisu - i po letech mají nahradní díly.
Co se týče programu, tak 15 minutový je super - ale to většina dnešních praček má. Poloviční náplň třeba nemám, ale mám kratší program na méně kg, takže to řeším tak. Ještě se říká: čím menší displej, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená mati
19.9.13 21:11

Obyčejná whirpoll stačí :nevim: jedna mi už jede přes pět let, z toho 2 roky fakt intenzivní používání… 15min. program má, volbu programů na celou/na půlku náplně taky

• Citovat
  • Upravit
3067
20.9.13 14:41

Tak já nevím, jestli je whirlpool obyčejná, my ji máme přesně 4 roky a teda čekám na opraváře, co nám řekne… Ale vypadá to dle hlášky na pračce na motor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí