Kde seženu bílé kotě?

1827
3.9.16 22:16

Koupíme bílé kotě!

Čauky lidičky,
nevíte o někom, kdo by daroval či prodal kotě - kocourka bílé barvy (nemusí bát celé čistě bílé)??? Odběr během září, nejpozději října. A co nejmladší.
Moc Vám děkuji za pomoc.
 Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
3.9.16 22:21

Brát si kotě mladší 3 měsíců znamená riskovat že bude neurotické a ničit byt, stejně tak že bude mít i zdravotní problémy.

Chovné stanice ze zákona nesmí dávat od matky koťata před 12 týdnem a má to své opodstatnění.

Pokud chcete pohodovou, zdravou kočku, tak prostě nechcete maličké kotě. Nefunguje to tak jako u štěňat, že si na vás lépe vytvoří vazbu. Kočky nejsou smečková zvířata a mají to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
3.9.16 22:37

@Ou
Dík. Ale ze zkušenosti, měli jsme dvě koťata - kočky, obě odebrané od matky v devátém týdnu. Koťata byla celý život zdravá, vyrovnaná, mazlivá, bez sebemenších problémů.

Nevíš o někom kdo má koťata na prodej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
3.9.16 22:48

@Saatine
Přesně tak, nechceme kotě s PP. Nemusí být ani uplně čistě bílé, jen aby bílá barva převažovala.
O té hluchotě jsem vůbec nevěděla, děkuji za upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.9.16 22:49

Bílá kočka by neměla mít modré oči - teda tu bych nedoporučila, ty bývají chluché.
Ty se zelenýma ne.
Nebo když se narodí bílá a mají pár tmavých chloupků na hlavě, tak je to tky ok, ty tmavé chlupy zmizí, ale je to znamení, že geneticky je v pohodě a nehrzí hluchta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
3.9.16 22:51

@g.sandova
a nevíš o někom kdo má taková nějaká koťata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.9.16 22:55

@novomamča před cca měsícem, teď ne, bohužel. Prohrabej inzerce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.9.16 23:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
3.9.16 23:36

@swindon
moc děkuji, taď jsem tam napsala, tak snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6125
4.9.16 09:11
@novomamča píše:
@Ou
Dík. Ale ze zkušenosti, měli jsme dvě koťata - kočky, obě odebrané od matky v devátém týdnu. Koťata byla celý život zdravá, vyrovnaná, mazlivá, bez sebemenších problémů.Nevíš o někom kdo má koťata na prodej?

A my máme doma kocoura, který byl od osmi týdnů od mámy a kvůli té nedokončené socializaci jsme si s ním užily hodně. Devět týdnů v odběru už není úplně málo, zvlášť, pokud byly spolu a ta socializace probíhala dále, ale dříve odebraná koťata mívají dost velké problémy s vytyčováním hranic, agresivními výpady při hře atd. Není to jen o zdravotním stavu koťat, i máma kočka má právo mít u sebe koťata potřebnou dobu.

Projdi si stránky kočičích útulků a depozit v okolí, divila bych se, kdyby se v žádném bílé koťátko nenašlo. A škoda, že nechceš investovat do kočky s PP, na bazosi jsem nedávno našla nabídku krásných bílých britek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
4.9.16 09:17

@SlečnaDahlia
myslela jsem zase odebrané kotě tak v tom osmém / devátém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6125
4.9.16 10:22

@novomamča Jako za sebe ti řeknu, že to je málo. Ať už je kotě s PP nebo bez, v devíti týdnech má ještě nárok být s mámou, učit se od ní a občas si ještě cucnout mlíčka. Ale je to na vašem zvážení. To koťátko z inzerátu je milounké, už ti odepsali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
4.9.16 10:35

@SlečnaDahlia
Neodepsali :?
Psala jsem včera na víc jak deset inzerátů. Odpověděli jen dva, a jak naschvál mají jen kočičky, ne kocourka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6125
4.9.16 10:59

@novomamča Do těch depozit jsi koukala? Asi bych je obvolala, jestli náhodou nemají bílého kocourka - koťátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
4.9.16 12:01

@SlečnaDahlia
Tam jsou většinou adopční podmínky - kastrace, s čímž já nesouhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný