Koupit domeček pro panenky? ano/ne? Jaký?

627
6.11.16 15:38

Koupit domeček pro panenky? ano/ne? jaky?

Ahoj všichni budu ráda, za postřehy.. uvažuji jestli koupit domeček pro panenky na Vánoce. Dceram je 4,5 a 1,5..
Nevím co jiného na Vánoce.. jestli by je ten domeček bavil.. nevím.. a jaky už vůbec ne..

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5411
6.11.16 15:50

@Moniulik moje dcera mela a uzasne si s nim vyhrala. Tenkrat jsem koupila takovy oteviraci, asi 50cm vysoky..mel zvonici zvonek u dver, lucernicku, vevnitr plapolajici krb, otviraci skrin s raminky, skladaci postel…ted uz urco prodavaji i lepsi, vymakanejsi..ale tenhle se dal zavrit a prenest jako kufrik:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.11.16 16:27

Jako malá jsem jednoduchý domeček měla a byla jsem nadšená. Ta starší si s tím vyhraje určitě, pokud má v oblibě panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.11.16 16:37

Mam dve holky 4 a necelych 7 a uz asi 2 roky u nas frci hlavne male domecky. Holky maji mala zviratka (Petshop a podobne) a konicky Filly a k tomu vsemu zverinci a koninci maji 3 domecky - dva puvodne Petshopacke a jeden je hrad na konicky Filly. A hraji si s tim fakt hodne, vsichni bydli vsude, jsou tam houpacky, okynka, ruzne vytahy atd. Ja jsem nechtela klasicky velky domecek, protoze holky si v 99 procentech hraji v sede na zemi, kdyby u nej musely stat, vydrzi to par minut. Vidim to u kuchynky, jako jo, ale vetsinu casu s prislusenstvim vari na zemi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.16 16:46

Já koupila loni. Dcery 6 a skoro 2. Hrajou si pořád. Měly teda hafo bábrín, tak jsem koupila pro bárbíny. Nábytek jsme stavěly ze stavebnic a z krabiček. Letos si od Ježíška přejou nábytek do toho domečku. A to je té starší už přes 7 let.

• Citovat
  • Upravit
627
6.11.16 16:54
@Svítící žárovka píše:
Já koupila loni. Dcery 6 a skoro 2. Hrajou si pořád. Měly teda hafo bábrín, tak jsem koupila pro bárbíny. Nábytek jsme stavěly ze stavebnic a z krabiček. Letos si od Ježíška přejou nábytek do toho domečku. A to je té starší už přes 7 let.

jaky jsi prosím koupila? Dáš tip? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.16 17:01

@Moniulik Jo… jestli já to najdu. Koupila jsem jakovy z překližky, nebo z čeho to je. Né jako seriová výroba v obchodech, ale od nějakýho truhláře. Jen jsme ho doma bíle natřeli a červeně střechu. Jdu hledat, ale nevím, jestli to sem můžu dát, aby to nebyla reklama??? Asi pošlu sz. Jo?

• Citovat
  • Upravit
627
6.11.16 17:04
@Svítící žárovka píše:
@Moniulik Jo… jestli já to najdu. Koupila jsem jakovy z překližky, nebo z čeho to je. Né jako seriová výroba v obchodech, ale od nějakýho truhláře. Jen jsme ho doma bíle natřeli a červeně střechu. Jdu hledat, ale nevím, jestli to sem můžu dát, aby to nebyla reklama??? Asi pošlu sz. Jo?

ok, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101780
6.11.16 17:06

@Svítící žárovka Klidně to můžeš dát sem, tohle se jako reklama nebere, pokud nejsi nováček s jedním příspěvkem, který kvůli tomu zakládá diskuzi ;-)

Ale já bych spíš potřevoala nějaký domeček pro „drobotinu“ tak velikosti pajduláku z Dupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.16 17:13

@j.a.n.i1 ok, ta kkdyby ještě někdo chtěl bárbínovej, tak ho sem dám. S malým neposloužím, to nemáme.

Jinak jsem teda podcenila zabalení. I když byl naležato a zaskládanej ostatníma dárkama, tak to holky podle tvaru skoro hned identifikovali a už jen jásaly DOMEČEEEEKKK!!! a už nechtěly vybalovat nic jinýho.

• Citovat
  • Upravit
11180
6.11.16 17:42

Já miluju domečky a jako malá jsem neměla, tak jsem se vyřádila na dcerce. Koupila jsem takový dřevěný nenamalovaný v bazaru a pomalovala, vytapetovala, dala koberce a vyrobila nábytek:-).

Trochu jsem si s tím vyhrála:-). Dcerka si s ním hraje denně… Kdybych kupovala, líbí se mi třeba tento:

https://www.svet-trampolin.cz/…nky-madison/

nebo tento:

https://www.fler.cz/…iela-7795849

Rozhodně myslím, že holky budou nadšené z jakéhokoliv domečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11180
6.11.16 17:44
@j.a.n.i1 píše:
@Svítící žárovka Klidně to můžeš dát sem, tohle se jako reklama nebere, pokud nejsi nováček s jedním příspěvkem, který kvůli tomu zakládá diskuzi ;-)Ale já bych spíš potřevoala nějaký domeček pro „drobotinu“ tak velikosti pajduláku z Dupla.

http://lego.heureka.cz/…ek-na-hrani/

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
6.11.16 18:14
@Moniulik píše:
Ahoj všichni budu ráda, za postřehy.. uvažuji jestli koupit domeček pro panenky na Vánoce. Dceram je 4,5 a 1,5..
Nevím co jiného na Vánoce.. jestli by je ten domeček bavil.. nevím.. a jaky už vůbec ne..Díky

Domeček bude mít úspěch určitě:). Nejvíc se mi líbí dřevěné domečky, i s nábytkem atd.
Ale jsou cenově výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
6.11.16 20:45

@Fazulina domeček jsi udělala dětem moc krásně :palec: :palec:

@Moniulik naše holčičky si s domečkem hodně vyhrají. Tedy jak kdy, ale když je to chytne, tak to pak stojí za hru :palec:

Těžko říct jaký pořídit.
U nás doma už léta letí ten legový Duplo. Děti si ho mohou přestavovat a dokupujeme další díly, takže už staví mega domy. Zase ten dřevěný, který jsme pro holčičky pořídili (legový byl původně koupený pro starší kluky) má své kouzlo, ale určitě naše děti si víc vyhrají s tím skládacím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.11.16 16:29

@Svítící žárovka mohla bych poprosit o tip na ten domeček? Taky by se mi hodil nějaký větší. Díky :-)

Popřípadě pokud někdo má ještě nějaký tip na domeček pro panenky, dejte odkaz. Děkuji. Zatím jsem stále ve fázi vybírání…

@Fazulina úžasný domeček :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815