Koupit nový kočárek nebo ....?

473
18.4.06 14:40

Koupit nový kočárek nebo ....?

Pořád nevím jestli prodat kočárek Roan Hugo 2004 (úplně super, byla jsem s ním velmi spokojená), nebo si ho nechat pro druhé dítě. Zatím ale nejsem ani těhotná… Jde asi hlavně o místo v bytě a design, než ho budu potřebovat…peníze nehrajou roli, měla bych klidně na nový, ale nevím jestli je to zbytečné, nebo ne, zajímá mě jak jste se rozhodli vy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
18.4.06 14:46

Ahoj, pro druhé dítě jsem si nechala ten starý, Inglesinu Magnum, byl v bezvadném stavu, takže mi to přijdou vyhozené peníze. A hlavně jsem tak nějak plynule navázala, jeden z něj vylezl a druhý do něj vlezl :D Ale pro třetí už si pořídím nový :D
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.4.06 14:46

Ja jsem koupila novy kocarek pro moje druhe miminko,ale je to asi jina situace nez u tebe,protoze moje dcerka je uz 7let stara,kocarek po ni,jsem darovala kamaradce.
Myslim,ze to zalezi,kdy chces mit druhe miminko a hlavne jestli budes chtit novy kocar.
Ja jsem kocar po dcerce darovala kamaradce proto,protoze jsem si rikala,ze kdyz budu mit druhe miminko,tak chci novy kocar pro nej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
18.4.06 15:06

Kdybych penize nehraly roli, tak jej urcite prodam. Uz ted mam schovany jeden balkonovy kocar ve spajzu na polici a jenom tam zabira misto. Normalni kocar porad pouzivam, jeste chvili budu a planuju jej schovat pro dalsi dite. Mam Jane, do jine znacky jit nechci a 20 000 navic na novy Jane kocar proste nemam. Ja uz jsem ho kupovala s tim, ze byl mel pokud mozno „prezit“ vsechny nase deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
18.4.06 16:02

Ahoj,

mám kluky 2 roky po sobě a tak Filípek kočárek zdědil. Sice toužím po novém, lehkém a snadno ovladatelném (mám dvacetikilový deltim skippy), ale myslím že to zvládnu s tím co mám. Platíme hypotéku na domeček, chceme pořídit nové auto a tak si nechám s kočárkem zajít chuť. Ani ho pak nebudu prodávat, jenom ho postavím někde vedle kontejneru :wink:

Katka

• Citovat
  • Upravit
9867
18.4.06 16:28

Ja hluboky kocarek po Ade prodala - ale jen a proto z toho duvodu, ze jsme potrebovali tandem.
Sportak pro jedno dite mam schovany, mam v planu ho pouzivat i na Pepi. Ale bude to krusne, tandem mame Jane a to je prima pojezdenicko - takze to bude jako presedat z mercedesu do stodvacitky :D
Takze pripadna Tonka, pokud si nepospisi i proti nasi vuli, bude mit uplne novy kocar!!!!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.4.06 18:12

První dítě jsem měla před šesti lety a chtěla jsem ušetřit, tak jsem koupila hezký a zachovalý hluboký kočárek v bazaru, ten jsem pak ještě prodala někomu na zahradu a koupila sporťák ABC Design. Teď máme půlroční Elišku a koupili jsme zase jen hluboký, ale nový(ovšem super a za 3700,– - neonato). Sporťák je v dobrým stavu, takže ho použijeme podruhé.Asi je tak zachovalý, že jsme měli skoro rok hluboký, proto jsme i teď koupili jen korbičku, kterou ještě pak prodám. Mimochodem je modro-zelený a každému se líbí, že je to neobvyklá kombinace. Už mi dvě kamarádky říkaly, abych jim ho schovala, ale počítají s dítětem tak nejdřív za rok, za dva. Takže pak už se jim nebude určitě líbit a já se ho už nezbavím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.4.06 21:37

Na prvního syna (6,5 roku) jsme kupovali kočár vyloženě podle ceny, protože moc peněz nazbyt nebylo - vzali jsme jeden z těch nejlevnějších, a bohužel se to projevilo na kvalitě. Sídlištní chodníčky velkoměsta bez problémů přežil, ale když jsme se přestěhovali na vesnici a začala jsem v něm teď vozit malou na těch šílených bahnitých a hrbolatých cestách tady, začal se rozpadat. Takže jsme koupili nový - trojkolku (V.I.P. Baby, kombinaci hlubokého kočáru a sporťáku) a ten starý si asi necháme na balkón:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.4.06 09:36

První 2 děti jsem měla poměrně rychle za sebou - takže jak hluboký, tak sporťák po sobě zdědily, hluboký byl už dokonce po 2 dětech (ještě ho mám - teď už půjde na balkon), sporťák jsem prodala.
Teď na 3.dítě jsme pořídili nový, protože ten starý už je „hodně jetý“. Nový je sportovní kočárek s vložnou vaničkou (Peg pérego Centro) + autosedačka.
Pokud plánuješ 2.dítě v dohledné době a s tím Roanem se jezdilo dobře, tak si ho nech…já vím - místo v bytě…a nemůžeš ho zatím k někomu uschovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.4.06 14:59

Ahoj, podle mě záleží hodně na tom, za jak dlouho by se mělo druhé mimi narodit. Já bych ho dlouho neskladovala - čím je kočárek starší, tím víc ztrácí na ceně a i designově jsou pak někde jinde. My jsme pro druhé mimi koupili nový, mám ráda změnu :-). Dnes bych koupila i použitý, ale tehdy jsme neměli internet a v bazarech byly samé rozvrzané nebo flekaté… Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.4.06 18:36

Starý či nový kočár

ahoj, tak před 8 lety jsme měli pro dceru nový polský kombi kočár, ale nelíbíl se mi jako sporťák, tak jsme koupili na inzerát krásný sporťák Hauck po 1dítěti. Všechny jsme prodali, protože jsem další dítě nechtěla. Jenže jsem si to rozmyslela a tak jsem si loni v obchodě vybrala opět polský kombi za 5.000,–, jenže pak jsem viděla na inzerát ten samý ale po 1dítěti a v jiné barvě a jen za 1.000,– ALe je fakt jako nový. No a teď jsme pořídili nové Twister golfky, takže nás oba kočáry vyšly při druhém dítěti na 4.200,– Takže se mi osvědčilo určitě neschovávat kočáry, když zrovna neplánuješ druhé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4