Máte zkušenost s kočárkem Inglesina Zippy Lounge 2 v 1?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
683
13.10.10 12:50

koupit starší kočar

ahojte děvčata,chtěla bych znát váš nazor na golfky typu Inglesina Zippy Lounge 2 v 1je to se vším a proda mi ho za 1000kč.Mám strach jestli je dobrý a jestli věřit jetému kočaru.jo a má ho po jednom dítěti.moc děkuju za vaše zkušenosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
13.10.10 12:55

Mám taky použitý kočár. V ničem mi to nevadí. Určitě je dobré se na golfky předem podívat, aby jsi viděla, jestli nejsou třeba někde trhlé, jestli nejsou rozvrzané apod. Ale mě přišlo zbytečné pořizovat nový kočár, když na použitém v super stavu ušetřím i polovinu ceny. Většinou se to dá postahovat a vyprat (golfky tedy nevím), takže toho bych se taky nebála. A co jsem četla, tak Inglesina je kvalitní značka, která by určitě měla vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
13.10.10 13:00

starší kočár

moc děkuji za tvůj nazor.taky si myslím,že když si ho dobře prohlídnu tak snad…budu spokojená.mám pro syna kočár i sporták,ale pravě jsem si říkala něaké lehké golfky by se hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
13.10.10 13:14

Jak píše Kakika. Mám taky použitý kočár. Golkfy bych si prohlídla, abych zjistila jak moc jsou vyklepaný kolečka, jestli jdou dobře skládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
13.10.10 13:15

My si sehnali trojkombinaci Dorjan za 4500Kč a je jako nový.Navíc jsme k němu zdarma dostali dva fusaky a chodítko od Chicca :-D .Hlavně si myslím,že většina mamin udržuje všechny věci pro mimi v co nejlepším stavu.Takže bych v tom neviděla problém.Určitě ale pořádně zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.10.10 13:21

Muto - určitě bych se na kočár podívala, pokud je ta možnost a koupila ho, protože Inglesina je kvalitní značka a kočár něco vydrží!
Cena je :palec:

Já jsem koupila použitou Jané Carreru do auta místo golfek - koupilaj sem ji přes Aukro a viděla jsem ji jen na fotkách!
S kočárkem jsem moc spokojená, byl za velmi dobrou cenu, paní byla moc ochotná, kočárek přišel krásně opraný - jen teda má jednu malou vadu :roll: paní oprala i střechu v pračce tak tam praskla výztuha (jde koupit nová za 120,– Kč) takže uprostřed stříška nedrží tvar :cert:
No, zas až tak to nevadí, protože by mi nejspíš stejně praskla jak schovávám kočárek pod zatahovací kryt v kufru kombi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
683
13.10.10 13:43

No ja mám pár známých a ty že mám koupit nový a spoustu negativ .tak proto můj dotaz.a moc jste mě potěšily.právě ta cena se mi zdá taky moc zajimavá.Nový ten typ se koupí za 12000kč.tak předpokládám, že je to kvalita.jetě k tomu dá slunečník a nanožník.A v kočárkárně se mi bude s lehčím srdcem nechávat kočár za 1000kč neč za 3000 a více.Určitě znáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí