Kouše savičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1446
7.7.14 09:07

kouše savičku

Ahoj holky prosim o radu mala vcera prestala pit vzdy si cucne pak zacne jakoby fnukat nadavat :mrgreen: ale neplace. kouse do savicky, tak, ze flaska nejde z pusinky ani vyndat. a je protivna.je ji 15.tydnu a zacala plivat dudlik a kdyz ho ma tak ho taky tak zkousava jinak ho mela dost rada. poradtak narika jako by se zlobila…napadlome, ze se tlaci zub, ale je to brzy a dasne ma klidne nebo rustovy spurt, ze jen tak ucucava? bojim se, aby neztratila na vaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
7.7.14 09:09

Zub to klidne uz byz muze :-);-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.7.14 09:13

@Gabulle jee no protivna je na to dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
7.7.14 09:20

Zkusila bych ji dasne potrit mundisalem, ty prvni zuby se tlaci dlouho, syn mel natekle dasne nekolik tydnu, nez ten prvni zub vylezl. Pak uz jsme vzdycky jen nasli dalsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.7.14 09:26

@Gabulle dekuji vyzkousim. dasne ma tedy klidne, ale vidim jen dopredu. dozadu me nepusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.7.14 09:45

Malej to dělal taky, lahev mu ani za nic nešla vyrvat z pusiny…vyměnila jsem mu lahve a byl v pohodě, asi ho ten dudlík nebavil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.7.14 09:49

@nunik to uz jsem ted nedavno menila z jedne dirky na dve u te prvni plakala a ta dvojka byla dobra..no, ze bych mela zkusit uz trojku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.7.14 09:56

@kr.marue to si nemyslim…já jsem uplně vyměnila lahev…od narození pil z Canpolky a když jí začal hryzat, dala jsem mu lahev od MAMu a pije z ní dodnes…naopak, bude mu 9 měsíců a pořád máme dudlík číslo 1, dvojku nechce a jinou lahev taky ne…on teda pije jen jednou denně mlíko, jinak ho do něj nenacpu ani horem a ani dolem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.7.14 10:10

@nunik jo aha :) my mame avent a jinou tady mam no az se vzbudi tak ji udelam mlicko do te.diky za tip snad to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.7.14 10:16

@kr.marue snad jo, u nás to pomohlo..třeba na čaj jsem jich vyzkoušela asi deset, než jsme zůstali u té jedné, co z ní pije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.7.14 10:24

@nunik jeeeje no to jsem na to zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.7.14 10:28

@kr.marue tak mi pak napiš, zajímá mě to :palec: mě už chlap nadával, že kupuju furt další lahve, kromě aventu mám doma snad všechny známé i neznámé lahve :lol: ted má ale Adin svoje dvě a je spokojenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.7.14 10:51

@nunik tak bohuzel musela jsem to prelit zas zpet.neco vypila..ale porad je protivna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.7.14 11:15

@kr.marue a co změna mlíčka? o to m jsi nepřemýšlela? my jsme začínali Bebou Pro, potom jsme šli na Bebu AR, protože blinkal a sotva mu padlo půl roku, přestal mlíko uplně a jsme ted na Nutrilonu a to jen jednou denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.7.14 12:50

@nunik no zkusim jeste jeden den..zitra dystak budu volat k dr.asi ji taky vadi to horko je porad zpocena..merila jsem radsi i teplotu ale ta je v pohode. jeste si s ni vlezu pod sprsku..treba se ji ulevi.ale mozna, ze to bude zub. jakmile ji sahnu na jedno misto tak se rozjeci ale cerveny to nema.. :nevim: no budu zkouset vse aby byla klidna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí