Kouše savičku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kouše savičku
Ahoj holky prosim o radu mala vcera prestala pit vzdy si cucne pak zacne jakoby fnukat nadavat
ale neplace. kouse do savicky, tak, ze flaska nejde z pusinky ani vyndat. a je protivna.je ji 15.tydnu a zacala plivat dudlik a kdyz ho ma tak ho taky tak zkousava jinak ho mela dost rada. poradtak narika jako by se zlobila…napadlome, ze se tlaci zub, ale je to brzy a dasne ma klidne nebo rustovy spurt, ze jen tak ucucava? bojim se, aby neztratila na vaze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkusila bych ji dasne potrit mundisalem, ty prvni zuby se tlaci dlouho, syn mel natekle dasne nekolik tydnu, nez ten prvni zub vylezl. Pak uz jsme vzdycky jen nasli dalsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle dekuji vyzkousim. dasne ma tedy klidne, ale vidim jen dopredu. dozadu me nepusti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej to dělal taky, lahev mu ani za nic nešla vyrvat z pusiny…vyměnila jsem mu lahve a byl v pohodě, asi ho ten dudlík nebavil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nunik to uz jsem ted nedavno menila z jedne dirky na dve u te prvni plakala a ta dvojka byla dobra..no, ze bych mela zkusit uz trojku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kr.marue to si nemyslim…já jsem uplně vyměnila lahev…od narození pil z Canpolky a když jí začal hryzat, dala jsem mu lahev od MAMu a pije z ní dodnes…naopak, bude mu 9 měsíců a pořád máme dudlík číslo 1, dvojku nechce a jinou lahev taky ne…on teda pije jen jednou denně mlíko, jinak ho do něj nenacpu ani horem a ani dolem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nunik jo aha
my mame avent a jinou tady mam no az se vzbudi tak ji udelam mlicko do te.diky za tip snad to klapne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kr.marue snad jo, u nás to pomohlo..třeba na čaj jsem jich vyzkoušela asi deset, než jsme zůstali u té jedné, co z ní pije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kr.marue tak mi pak napiš, zajímá mě to
mě už chlap nadával, že kupuju furt další lahve, kromě aventu mám doma snad všechny známé i neznámé lahve
ted má ale Adin svoje dvě a je spokojenej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nunik tak bohuzel musela jsem to prelit zas zpet.neco vypila..ale porad je protivna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kr.marue a co změna mlíčka? o to m jsi nepřemýšlela? my jsme začínali Bebou Pro, potom jsme šli na Bebu AR, protože blinkal a sotva mu padlo půl roku, přestal mlíko uplně a jsme ted na Nutrilonu a to jen jednou denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nunik no zkusim jeste jeden den..zitra dystak budu volat k dr.asi ji taky vadi to horko je porad zpocena..merila jsem radsi i teplotu ale ta je v pohode. jeste si s ni vlezu pod sprsku..treba se ji ulevi.ale mozna, ze to bude zub. jakmile ji sahnu na jedno misto tak se rozjeci ale cerveny to nema..
no budu zkouset vse aby byla klidna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit