Kousnutí od blechy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zuzukaa
25.7.11 18:39

kousnuti od blechy

ahoj tak tet sem se ujistila v tom ze dcera ma kousance od blechy mame kocku prosim vas co mam delat? jak mam zjistit kde sou? jak je dat pric sem z toho uplne hotova ach jo :think: prosim poradite mi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
25.7.11 18:58

Kup Arpalit nebo Difusil nebo nějaký jiný antiparazitikum v rozpračovači a vezmi z jedný vody načišto kočku,pelech,škrábadlo a prostě všechno,kde kočka polehává. Chce to ale pravidelně opakovat.Naše čubina si takhle od sousedovic psa taky přinesla blechy a od tý doby,co ji pravidelně stříkám nemá blechy ani se ji nechytají klíšťata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.7.11 19:02

kocce antiparaziticky obojek nebo pipetu…a mista vystrikat necim napr. co psala jaruse. tech pripravku je hodne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
25.7.11 19:08

Jestli má kočka blechy poznáš podle toho, že má v kožichu takový černý tečky, vypadá to jako mák a většinou se tam najde i blecha.

Vystříkat kočku, pelech, vyprat peřiny a případně postříkat matraci, pokud s váma kočka spí. Pak koupit kočce obojek, nebo jiný antiparazitní prostředek. Jetsli to není kočka, prohlídnout jiná domácí zvířata, se kterýma si hrajete, nebo k vám chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
25.7.11 22:15

To kousnutí je dobré stříknout třeba Jodisolem.Blechy jsou přenašečí moru a jiných nemocí.Nejdříve odblešit tu kočku a néjen pelech, jak tu je psáno výše,ale celej byt.Blechy totiž na zvířatech nejsou stále, ale jenom se chodí napít.No a asi bych dala nějakéj ten obojek nebo něco proti blechám.Asi za 14 dní než blecha projde všemi stádiemi máš s jedné mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teterka8510
23.9.12 21:02

strach

Prsim vás co mám dělat vzali sme si k sobě toulavého psa a on měl blechy bojím se že to přinesu domů a mamka mě při nejmenším zabije psa sme sice okamžitě umili odblešovacím šampónem a dali sme mu obojek proti blechám ale moc se bojím že jestli to bude doma dají Robina do útulku. potřebuju nutně poradit :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný