Kousnutí pavoukem

25
8.5.24 18:07

Kousnuti pavoukem

Ahoj potřebuji poradit, dnes sem byla vpraci a probírali jsme spoustu starých květináčů, na zahradě a bylo tam spoustu pavouků opravdu hodně i šíleně velkych různých, prijel jsem domů a všimla si že mám na noze nějaké kousánce malé a I svědí hned sem zacala panikarit jestli mě nepoukousal pavouk vůbec nevím co byli zač jestli nebyli jedovati, nebo tak.dote doby mi nic nebylo až sem to zjistila, tak mě začalo skrabat v krku bolest na hrudi hůř se dýchá, mám strach jestli třeba alergie, kdyby to byl pavouk, nebo hned panikarim z anafylaktickeho šoku z alergie, mám strach ale nechci kvůli tomu nikam chodit, a mam taky strach kdyby byl jedovaty, hrozně panikarim.,mela jsem dlouhé kalhoty tak nevím jedtli by pavouk kousl přes kalhoty, a jestli bych to cítila nebo nemusela, má někdo podobnou zkušenost, je zvláštní že se mi začalo blbě dýchat a skrabat v krku a na hrudi bolet až sem to zjistila. jestli to nemůže být teď ze strachu ale ze by me skrabalo prave vkrku že strachu nevím prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
luccifera
8.5.24 18:11

Máme tu jen zápřednici jedovatou, ale ta moc za květináči nebývá. Tam jsou spíš pokoutníci. Obecně prý pavouci kousnout můžou ale kůži často neprokousnou. Zápřednice je navíc bolestivá, takže počítám, že ti bude od nějakého komára:)

• Citovat
  • Upravit
5936
8.5.24 18:12
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65412
8.5.24 18:12

Řekla bych, že příznaky máš jen proto, že sis toho všimla, dělá to psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37142
8.5.24 18:13

Spis te poštípání nějaký komár a teď jen panikaris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65412
8.5.24 18:13

Koukám na ostatní tvé diskuse, měla bys si navšítivit psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.5.24 18:18

@luccifera tam právě byli i šíleně velcí a neví co to bylo měli i kolem cca 3az 4 cm v tele byli obrovsti i spousta malých, a právě že celkem poznáš lozila dost sme je dávali pryč s kalhot ale nevím právě jestli by prokousat kalhoty leginy a jestli bych to citila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.5.24 18:20

@vokishka právě nevím ale jde si psychikou vsugerovat priznaky alergie? Rýma škrábání v krku i trochu hůř semi polyka a bolí na hrudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22077
8.5.24 18:23

Vzhledem k tvým dalším diskuzim bude problém ve tvé hlavě, nikoliv pavoukovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18716
8.5.24 18:25
@Mili433 píše: Více

Do rána spis na stropě, už aby jsi spichla oblek spidermana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.5.24 18:25

Právě se mi nezdá od komara jsou to malinké štípané jak malinký vyrážky mám jich natě noze asi cca 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
8.5.24 18:33

tak suché utonutí jsi už úspěšně přežila, stejně tak přežiješ i smrtelné pokousání od pavouků - to dáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
8.5.24 18:34

spoj se s Heduš, pokud nejsi ona sama, ta s tím má dlouholeté zkušenosti, můžete umírat společně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22077
8.5.24 18:37

@stinga dokonce i bouchnuti hlavou do kuchyňské linky přežíla. Přečti si její všechny diskuze, to je jedna tragédie za druhou, co se ji děje, to nemá šanci přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
8.5.24 19:02

Běžní pavouci, které najdeš doma a na zahradě ti nic neudělají. A i kdyby na krásno tam nějaký jedovatý pavouk typu zápřednice byl tak si piš, že bys to kousnutí zaznamenala hned. Stejně jako si všimneš, že tě bodla vosa. Ale když tak koukám na tvá další témata tohle by chtělo řešit s odborníkem. Jinak se z toho zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí