Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nic, co by po tom mělo být, normálně jsem se najedla a najelo se na normál.
@Anonymní píše: Více
to v pohodě, druhý den jsem šla do práce. Jen to odpoledne jsem ještě častěji navštívila záchod a trochu mě pobolívalo břicho
Šla jsem si vyzvednout děti z hlídání a normálně jsem fungovala jako jindy, procházka, oběd, hřiště…
Já byla v pohode uz ten den. Gynekologii ani zadny jiny plany rusit nemusis ![]()
Nejhorší bylo to hladovění před vyšetřením. A litání na WC po vypití té jejich šmakulády. Jinak přispání bylo ok, probuzení ok, obešla bych se i bez doprovodu. Na co pozor, pomalinku jíst lehké věci v malých dávkách. Trávicí cesty jsou potom úplně prázdné. Kdyby se člověk hned najedl větším jídlem, jako je celý oběd nebo vydatná večeře, mohlo by mu být těžko. Začít jíst první den pomalu. Přesnídávka, jogurt, nenamazaný rohlík…
Ahoj, šíleně mi škrundalo v břiše z toho vzduchu, asi několik hodin. Jinak ihned po kolonoskopii nastala šílená příjemná úleva, že už je to ze mě pryč.
Ahoj všem, tak to jsou samé dobré zprávy!
Všem moc díky za sdílené zkušenosti
dost se mi ulevilo
snad se po vyšetření budu cítit podobně ![]()
,,Po ní"? Nejšťastnější na světě
Všechno normálně, jenom nafouklá jak se tam dostal vzduch, ale, když jsem se najedla, dala jsem si becherovku. Poradil mi to doktor, manžel mi ji běžel koupit. Druhý den jsem o ničem nevěděla.
Ahoj, mám otázku na ty co podstoupili kolonoskopii. Jak jste se po vyšetření cítili? Měli jste nějaké obtíže (průjem, zácpa…), pokud ano, jak dlouho obtíže trvaly?
Ptám se proto, že jdu příští týden ve středu na kolonoskopii a další týden v úterý jdu na gynekologii. Tak jestli se radši nemám přiobjednat. Vím, že je to u každého trochu jiné, ale chci si udělat alespoň lehké povědomí o tom co mám po vyšetření čekat.
Díky za odpovědi.