Kování na dveře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1469
14.7.12 16:56

Kování na dveře

Ahojda holky, nevíte náhodou, kde se dají sehnat slušná kování na dřevěné dveře? Máme net doma chvilku, už jsem" projela" kdeco a nic mě nezaujalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
14.7.12 17:00

Ono „kování“ je moc široký pojem. Patří tam jak skutečné kování (spíš teda ocelové pobití dveří), tak i třeba panty, prahové zámky, kliky a štíty klik… Prostě chtělo by to přesněji vymezit, jaký druh kování myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.7.12 17:15

Ups, prostě kliku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
14.7.12 17:40

Nemáte někde v místě prodejce a výrobce klíčů? U nás mají docela výběr a ještě další katalogy, ze kterých se dá objednat. Nebo jestli chcete něco extra, tak u kováře :nevim:. Záleží na stylu. V hobymarketech se taky dají koupit, ale tam dost pochybuju o kvalitě.

Edit: Jestli to bude interiérová klika a budete jí brát do ruky často, doporučuju spíš osobně „osahat“. Některý tvary se nedrží moc příjemně - mě se vždycky líbily takový moderní a hranatý tvary, ale v ruce byly nepříjemný, takže máme kulatý.

Příspěvek upraven 14.07.12 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.7.12 17:47

Co třeba tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.7.12 17:53

Anebo si dej na SEZNAM.CZ hledat „Firmy“ a vyber si z železářství ve vašem kraji - a pak se zajeď přímo na prodejnu podívat, co vlastně nabízejí. Jednou vidět je lepší než stokrát slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.7.12 18:23

Jejej, vy jste zlatíčka, supr :mavam: Jdu hledat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie