Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojda holky, nevíte náhodou, kde se dají sehnat slušná kování na dřevěné dveře? Máme net doma chvilku, už jsem" projela" kdeco a nic mě nezaujalo
Ono „kování“ je moc široký pojem. Patří tam jak skutečné kování (spíš teda ocelové pobití dveří), tak i třeba panty, prahové zámky, kliky a štíty klik… Prostě chtělo by to přesněji vymezit, jaký druh kování myslíš.
Nemáte někde v místě prodejce a výrobce klíčů? U nás mají docela výběr a ještě další katalogy, ze kterých se dá objednat. Nebo jestli chcete něco extra, tak u kováře
. Záleží na stylu. V hobymarketech se taky dají koupit, ale tam dost pochybuju o kvalitě.
Edit: Jestli to bude interiérová klika a budete jí brát do ruky často, doporučuju spíš osobně „osahat“. Některý tvary se nedrží moc příjemně - mě se vždycky líbily takový moderní a hranatý tvary, ale v ruce byly nepříjemný, takže máme kulatý.
Příspěvek upraven 14.07.12 v 17:52
Anebo si dej na SEZNAM.CZ hledat „Firmy“ a vyber si z železářství ve vašem kraji - a pak se zajeď přímo na prodejnu podívat, co vlastně nabízejí. Jednou vidět je lepší než stokrát slyšet.