Parní čistič h2o x5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4762
13.7.12 10:59

parní čistič h2o x5

Ahoj, máte někdo zkušenosti s parním čističem h2o x5??
zaujal mě v reklamě a tak sháním někoho kdo sním má zkušenost, zajímá mě hlavně zda není pak všude vlhko od té práy a v čem bude zádrhel??napadlo mě jestli nejsou třeba ty látkové stěrky na umývání příliš drahé na dokupování, neporadíte někdo??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2551
13.7.12 11:31

Ahoj Pavčo, na hodnocení si ráda počkám s Tebou, už o něm nějakou dobu přemýšlím, v okolí ale nemám nikoho kdo by ho měl. Pokud funguje jak uvádí reklama :palec:, ale jinak bych nerada vyhodila korunky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
13.7.12 12:14

Ahoja, tak ten čistič nemám já, ale koupili si ho babička s dědou, o kterých jsem si myslela, že jsou dost inteligentní na to, aby odhalili to, že taková pára nevyčistí špínu, možná zničí horkem bakterie, ale ne špínu. Výsledkem jsou vyhozené peníze, zničené schodiště bábi a dědy a všechno totálně na ho…
Takže holky, vemte rozum do hrsti a kašlete na takovou ptákovinu! To si raděj kupne pár pořádných hadýrek, které hodíte do pračky a po úklidu vyperete, nějaké čističe v drogérce a je to… Dovedete si představit čistit něco parou?? A těch zničených materiálů? Dyť se dnes vše pere max na 40C…a když vezmu jen logicky, když mi pára z konvice zapaří na vrchní kuchyňská dvířka, orosí se, ale nic z nich neumeje :-) Ani otisky rukou, či stříkanec…to je prostě blbost jak mraky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4762
13.7.12 12:26

Právě tak uvažuju i já, tak proto prvnězjištuju kdo s tím má zkuenost :-) :kytka: ěkuji za utvrzení, že reklamám se nedá věřit :palec: :kytka: @stredulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
13.7.12 12:31

@stredulinka dovolím si nesouhlasit, kdysi tady u nás byla paní na předváděčku, tuším, že ho vyráběl zepter, no každopádně věci, které vyčistila byly úplně čisťounké- třeba takové žebrové topení hadrem nevyčistíš. Takže parní čistič je výborný, ale netuším jakou kvalitu má ten v tv, přijde mi moc šuntový a levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
13.7.12 13:02

@mamcapavca
Ahojky, já ho tedy nemám ale tchýně ho chtěla, pořád brečela jak ho „nutně“ potřebuje… pak měla svátek nebo narozeniny a tak manžel a já jsme jí ho koupili. A ještě jsem říkala, že pokud s tím nebude uklízet, že jí to omlátím o hlavu. Protože manža a ani já tomu moc nevěříme… a světe div se… tchýně s tím uklidila asi 2× a vrátila se zpátky k hadru. A pak nadávala co jsem jí to koupila za krám :zed: :zed: :zed: :zed: že to nic nevyčistí a ještě je po tom mokrá podlaha… od té doby jí už nic takového nekupujeme!!! I když ona pořád brečí, že zas viděla reklamu na tohle a onohle a, že to nutně potřebuje… připomeneme jí parní mop a zase je chvilku klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4762
13.7.12 13:21

@petula.bir děkuji za reakci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.1.21 13:58

Taky mam

Dobrý den. Vím, že je to již starší diskuze, ale rada bych přidala své zkušenosti… Tento mop je vážně super… Pustily mi (během chvíle) i zaschlé mastné nečistoty, kterým jsem se dlouho „vyhýbala“, protože bych se s tím dřela celý den… Mytí oken a zrcadel je také šup šup… Koberce prokoukly a matrace, na kterou se stala dítěti nehoda, byla po chvíli také pěkně čistá a voňavá.. Jen by nebyly na škodu třeba nějaké vůně nebo tak, aby to domácnost také provonělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný