Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, víte co všechno se dá na netu sehnat zdarma? Dávám tip na vzorek krmiva pro vaše mazlíčky: http://www.juniorbalicek.cz/
Pokud na nějaký další aktuální vzorek zdarma narazíte, tak se podělte ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky jsem si loni nechávala všechno možné posílat
Nivea mi toho poslala hodně - napsala jsem tam přímo mail na nějaký infomail, že bych ráda vyzkoušela jejich výrobky
Pak i Sunar mi cosik posílal a ještě někde jsem psala maila:-) Tak holky pište kdo letos posílá zdarma vzorky ![]()
Ahoj. Tak Pedigree bych nechtela ani zadarmo, ale to je jedno
Vím, ze pro pejsky posila zdarma vzorky Platinum a z kosmetiky Doliva a Cannaderm. ![]()
@Brokianaa píše:¨DOBREJ NAPAD S TIM MEILEM
Taky jsem si loni nechávala všechno možné posílatNivea mi toho poslala hodně - napsala jsem tam přímo mail na nějaký infomail, že bych ráda vyzkoušela jejich výrobky
Pak i Sunar mi cosik posílal a ještě někde jsem psala maila:-) Tak holky pište kdo letos posílá zdarma vzorky
@Brokianaa
jj vloni těch vzorečků rozdávali víc mi přijde. Letos jsem si nechala poslat a přišlo: časopis 100+1, časopis IN, časopis Příroda, nějaký pochoutky pro psy, krabice Sunaru, za vyplnění dotazníku krém Vichy, voňavka Elite a nějaký vzorečky krémů.
@marra
Napíšeš že bys ráda vyzkoušela jejich produkty. Že prosíš o zaslání vzorečku zdarma a napíšeš tam svou adresu. Posílaj to úplně zadarmo ani poštovné neplatíš (až na vyjímky, ale ty jsou spíš když si to necháváš posílat ze slovenska, ale musej ti to napsat do mailu že se platí poštovné). Pro ně je to reklama.
@Suzann
pro pejsky posílá i BRIT, když jim napíšeš na mail
Nám přišli 2 balíčky protialegreního krmiva. Byly jsme spokojeni.
@LadyAnnBH píše:
@Brokianaa
jj vloni těch vzorečků rozdávali víc mi přijde. Letos jsem si nechala poslat a přišlo: časopis 100+1, časopis IN, časopis Příroda, nějaký pochoutky pro psy, krabice Sunaru, za vyplnění dotazníku krém Vichy, voňavka Elite a nějaký vzorečky krémů.
a to jsi posílala přímo na vydavatele? šiš, to by mě nenapadlo, zírám ![]()
Ahoj, tak Pedigree bych nechtela ani zadara. Ale pro pejsky posila znacka Platinum a z kosmetiky Doliva a Canaderm ![]()
Ahoj, tak Pedigree bych nechtela ani zadara. Ale pro pejsky posila znacka Platinum a z kosmetiky Doliva a Canaderm ![]()
@Brokianaa píše:
Taky jsem si loni nechávala všechno možné posílatNivea mi toho poslala hodně - napsala jsem tam přímo mail na nějaký infomail, že bych ráda vyzkoušela jejich výrobky
Pak i Sunar mi cosik posílal a ještě někde jsem psala maila:-) Tak holky pište kdo letos posílá zdarma vzorky
Dobrej nápad
Písnu na ten Sunar, jestli by neposlali vzorky. Malej hned tak žádný UM nevypije, tohle mi přijde trochu finančně snažší než kupovat celý balení, a pak to vyhazovat. ![]()
@veny1
Ten sunar co mi přišel je od ukončeného 6. měsíce (Vzorek Sunar complex 2) a má dobu spotřeby do konce tohoto roku.
psala jsem na mail : hero@hero.cz
@LadyAnnBH To ti jako přišla celá krabice sunaru
? Já už si tam taky jednou brala, ale nabídli mi nějaké vzorky, nebo krabici Sunarky, tak jsem vzala tu sunarku
Změnila jsem adresu tak bych to mohla zkusit znovu poobsílat ![]()
Hoď odkaz na to Vichy ![]()
Ty časopisy to je takové divné, ne? Dyť to si můžeš normálně koupit ![]()
@Brokianaa píše:
@LadyAnnBH To ti jako přišla celá krabice sunaru? Já už si tam taky jednou brala, ale nabídli mi nějaké vzorky, nebo krabici Sunarky, tak jsem vzala tu sunarku
Změnila jsem adresu tak bych to mohla zkusit znovu poobsílat
Hoď odkaz na to Vichy
Ty časopisy to je takové divné, ne? Dyť to si můžeš normálně koupit
Ten krém Vichy byl za vyplnění dotazníku, který bohužel už skončil (asi před měsícem )
A časopis mi přišel přímo do schránky a těch 30 Kč kterých stál jsem nemusela platit. Každá kačka dobrá ![]()
Krabice Sunaru přišla celá, jen je tam doba spotřeby do konce tohoto roku, takže se to musí spotřebovat včas.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat