Jaký sedací vak?

17368
11.7.12 12:12

Jaký sedací vak?

Ahoj, plánujeme koupit sedací vak, zatím se jen tak obhlížíme, jaký jsou varianty, typy atd. Chci to hlavně pro mou dceru - bude mít přes 2 roky. Samo že by jsme si v něm poležely taky, proto nechci moc dětský. Tam by jsme se asi nevlezly. Případně, kdyby jsem tam chtěly být i s dcerkou a číst si knížky nebo kdyby na něm chtěly ležet dvě děti. Rozhodně preferuji prací potah v pračce. Zdá se mi to praktičtější. Jen vůbec netušíme, který tvar je nejpohodnější, jaký máte zkušenosti stím. Viděla jsem nějaký hrušky, „talíře“, nevím co ještě…Existuje třba i nějaký variabilní? Dá se do nich doplňovat i výplň? Aby měly delší životnost? Budu ráda za každou radu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
11.7.12 12:18

My jsme koupily tady : http://www.sittingbags.cz/ a jsme spokojení :) občas se musí přisypat kuličky. My máme hrušku a s jiným tvarem zkušenost nemám.

http://favi.cz/…vaky-a-pytle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.7.12 12:19

My máme 2 vaky od Kampet s koženkou, přišlo mi to naopak praktičtější, dá se jenom otřít a je to.

Máme velkou hrušku a pak klasický obdelníkový, variabilnější je asi ten obdelníkový, vejdeme se na něj i tři, když ho položím, tak je to takové lůžko, děti se tam hrozně rádi válí.

Dosýpat se dají, hned při koupi doporučuji dokoupit kuličky, sednou si fakt rychle… dosýpání tedy není žádná sranda, chce to ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.7.12 12:33

My máme tento http://www.nabytekmikulec.cz/…wer-big.html a naprostá spokojenost. Nevejdeme se tam sice všichni, ale poleženíčko i pro mě parádní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.7.12 13:16

Máme taky velký koženkový, tvar hruška a od včerejška je to nejoblíbenější Terezčino hnízdo :palec:!!!To bude mít tatínek radost až se vrátí ze služebky :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
11.7.12 15:59

Já právě váhám mezi hruškou nebo obdelníkem. Co jsem se koukala, tak ty obdelníky mi přijdou takový praktičtější i pro více dětí, protože čekáme další, tak předpokládám, že budou chtít pak obě natom sedět. Na tu hrušku se vejdou třebas dvě? Ta je i taková na sezení asi. Obdelník nevím asi moc né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
11.7.12 16:00

http://www.eu-vyprodeje.cz/…l-s-popruhy/ Tento mě docela zaujal, že má ty popruhy. Ale jestli to je k něčemu právě netuším. Zajímala by mě zkušenost docela. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.7.12 16:21

Farliin: jak jsem psala, máme jak hrušku, tak obdelník, kdybych vybírala jeden, tak chci asi ten obdelník, kor pro válení pro děti, vejdou se tam krásně, nejsou vysoko a já se k nim vejdu taky. Ty popruhy nemáme, nevím, zda je to výhodnější, aby zato zase pořád netahali a nezamotávali se do toho… v téhle pozici můžeš dát obdelník ke stěně… já si do něj sedám taky tak, že ho dám po té delší straně na zem a kecnu do něj - mám pak z toho něco jako hrušku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.7.12 16:24

Máme ten 180cm myslím, válím se tam jako ta paní :) http://www.kampet-shop.cz/…-vaky-relax/ dobrý je, že tady je k tomu ještě ten podnožník ve stejné barvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
11.7.12 16:47

Omlouvám se Saxano, to jsem naprosto přehlídla, že máte dva. :oops: .To se mi docela líbí, jak ty obdelníky právě dají tak na tu hranu delší stranou a lehnou do toho. Ty podnožníky asi mít nebudeme, to už je asi víc peněz zase. Hodně se setkávám s tím kampetem a myslím, že to bude dobrá značka. A koukám, že nemáš pratelný, ale koženkový a setřeš to jen. Jde to opravdu dobře setřít? Si zase říkám, děti, všechno umatlaný, což teda hlídám, ale že jo…to nejde pořád uhlídat. Děti jsou někdy čuňátka.
Zase ke zdi mi to přijde docela nepraktický přikládat, aby jsem neměly hnedka sešmolený zdi, budeme se stěhovat do novýho, tak budu na zdivo opatrná :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.7.12 17:33

Farlin: ten podnožník je k tomu od Kampetu zdarma… Jo a otírat to jde dobře, když se nato nedejbože synek po… tak je to hned dole. V novém jsme taky a zdi odřené nemáme, vaky pořád cestují :) My právě nemáme dole gauč, kvůli dětem jsme to tu předělali a máme jen vaky… k jejich naprosté spokojenosti :) Navíc se mi natom líbí, že když chci vysávat, tedy roomba vysává, tak vaky hodím na stůl a vysaje se všude, prostě celkově jsem spokojená a moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
11.7.12 18:53

Super, tak to půjdeme do toho kampetu asi do toho obdelníku. Líbí se mi fakt moc. Já to chci právě pak do dětského pokoje, zatím to ale budou mít děti společně a pak koupíme ještě další. DO obýváku jen tak místo sedaček mě to nenapadlo, ale ten styl se mi líbí moc. To bych mohla vyzkoušet taky, místo aspoň jednoho křesla. BUdeme mít nízko okna, asi by to tam šlo dost dobře k nim. :palec: :palec:.Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.7.12 10:05

Farlin: my máme okna vysoko a stejnak to vypadá si myslím dobře :) A objednej si rovnou kuličky na dosypání, ušetříš na poštovném a jsou fakt potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
13.7.12 20:52

Saxano, na kuličky myslím. To je jediný, co vím, že objednám případně :mrgreen:. Zatím jsme byly v jysku a tam si zkusily ten obdelník. Připadal mi ale dost prázdný nebo nevím. Byl naplněný tak jen do čtvrtky snad, ležely jsme na něm skoro na zemi. Musíme obejít ještě nějaký jiný obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.7.12 20:56

Farlin, mě ten obdelník taky přišel málo plnej, jako každej má rád něco jinýho, proto si fakt dokup kuličky a do toho pytle nesahej holou rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný