Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych vás poprosit o inspiraci. Jakou byste si dali tapetu (fototapetu) do ložnice nad manželskou postel, popř.: jakou doma máte (jestli máte
)?? Můžete dát i foto. Děkuji za jakékoli nápady
![]()
Tak zalezi jestli chces neco osobniho - fotoobraz ze soukromi, nebo spise nejaky vzor jen jako dekoraci..
@beruska2× ze soukromí bych tam nic nedávala. Fotečky budeme mít jinde. Spíš mě zajímají nějaké reálné fotky (např.: palma s mořem, vodopády atd..)…hledám inspiraci, víš?
Tak ja mam hodne rada cernobile veci a nebo se mi libi takove ty samolepky na zed, to ted frci ![]()
No palmy nebo vodopady bych si tam nedala ani omylem, to mi prijde jako hodne velky kyc, ale nic proti vkusu ![]()
Me se libi cernobile fotky mest
@PetulinaP to jsem dala jako příklad…právě, že tohle se mi taky nelíbí, proto tam chci něco jiného. Jinak díky za typ, ale na město moc nejsem. ![]()
Nebo se mi taky libi vymalovat jen barevne stenu s posteli a na ni nejake abstraktni samolepky na zed, vyber je ted obrovsky
My mame malou kdyz byla malicka a hezky nam ji nafotili v atelieru. Tapeta je cernobila a myslim, ze moc hezka do loznice