Fototapeta nad postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
10.7.12 19:02

Fototapeta nad postel

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o inspiraci. Jakou byste si dali tapetu (fototapetu) do ložnice nad manželskou postel, popř.: jakou doma máte (jestli máte :think: )?? Můžete dát i foto. Děkuji za jakékoli nápady
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
10.7.12 19:07

Tak zalezi jestli chces neco osobniho - fotoobraz ze soukromi, nebo spise nejaky vzor jen jako dekoraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.7.12 19:10

@beruska2× ze soukromí bych tam nic nedávala. Fotečky budeme mít jinde. Spíš mě zajímají nějaké reálné fotky (např.: palma s mořem, vodopády atd..)…hledám inspiraci, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.7.12 19:15

Tak ja mam hodne rada cernobile veci a nebo se mi libi takove ty samolepky na zed, to ted frci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.7.12 19:34

No palmy nebo vodopady bych si tam nedala ani omylem, to mi prijde jako hodne velky kyc, ale nic proti vkusu :nevim:

Me se libi cernobile fotky mest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.7.12 19:41

@PetulinaP to jsem dala jako příklad…právě, že tohle se mi taky nelíbí, proto tam chci něco jiného. Jinak díky za typ, ale na město moc nejsem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.7.12 19:48

Nebo se mi taky libi vymalovat jen barevne stenu s posteli a na ni nejake abstraktni samolepky na zed, vyber je ted obrovsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 21:00

My mame malou kdyz byla malicka a hezky nam ji nafotili v atelieru. Tapeta je cernobila a myslim, ze moc hezka do loznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný