Sprchový kout, kde nakoupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
9.7.12 21:19

Sprchovy kout, kde nakoupit?

Tak jsme se doma rozhodli, ze se pustime do rekonstrukce naseho stareho sprchoveho koutu- jez staven bez plastove vany- jen dlazba- a neskutecne zateka do okolni zdi, sousedici s loznici

Takze uplni laici se timto pousteji do stavb noveho sprachace.

Potrebujeme sehnat dlazdicky a sprchovy kout (kohoutek, sprchu a vanicku)

A muj dotaz smeruje, kde toto vybaveni za co mozna nejpriznivejsi cenu sehnat? Resp. u jake spolecnosti zakoupit.

Dame tedy prednost nejakemu kompromisu pomer cena a kvalita.

Mohl by mi prosim timto nekdo nekoho doporucit (vyrobce), kde poridit?

dekuji moc!

PS: Prip. kdyby nekoho napadlo, kde i hezky vyber z dlazby (kolem sprachace) 4m2 bude zapotrebi, budu velmi rad kdyz se podelite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
9.7.12 21:23

Tak já bych si předně zašla do nějakého obchodu, podívala se na nabídku, vybrala si typ, co se mi bude nejvíc líbit a pak si na netu našla, kde to mají nejlevněji a objednala to tam… myslím baterii, sprchu, vaničku, dveře… a kachličky zkusila sehnat někde v místě… těžko radit, kdybys chtěl poradit v Olomouci, tak jeden tip mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
9.7.12 21:24

My máme koupelnu komplet od SIKA a jsme spokojení, takže doporučuji a cenově jsou taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
9.7.12 21:28

My máme taky vše od Sika a spokojenost. Co rozhodně nedoporučují je kupovat někde v OBi a podobně, ti co dělají koupelny (jako myslím vodu, ne obklady) na to většinou nedají ani záruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 21:43

Určitě zajít aspon do toho OBI, aby člověk získal nějakou představu co je nyní v nabídce a jak se pohybuje 1 m2 cenově.
Přikládám inspiraci:
 http://vvsklo.dendrit.eu/…le%20300.jpg

http://www.hyperbydleni.cz/…-5.-dilu.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.7.12 08:09

Dekuji moc za reakce. Resim ot na vicero mistech a mozna s eopravdu ptam hloupe, jasne chce to obejit, ale verim ve zkusenostech lidi. Co jsem tam slysel tak vybira mezi:

SIKA
HORNBACH
RAVAK

Urcite za co nejpriznivejsi cenu vs. kvalita.

K tem kachlickam- vubec nevim na koho se obratit- klidne kakoupim online- uvital bych nejaky rozsahlejsi vzornik- jeslti nekdo nabizi? Abych si mohl krasne vybrat :)

cenove bych se rad vesel s komplet materialem do 10 000Kc,–

Jeste dulezite info: Plocha 4m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
10.7.12 08:28

@outthere Siko zasílá katalog zdarma, ti ostatní nevím. Myslíš jako sprcháč a vše kolem za deset tisíc? A k tomu ještě platit práci, chápu to tak?
 http://www.siko-koupelny.cz/katalog/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.7.12 09:09

A to si budete dělat sami nebo vám to přijde udělat nějaký řemeslník? Myslím tím vybourat starý kout, zaizolovat, obložit, přidělat novou baterii, postavit kout, vyřešit odpad? No to teda nevím, jestli se vejdete do deseti tisíc a nebudete kupovat jen ty nejlevnější šunty… :think:
Zajdi do Sika, tam dostaneš katalog jak se sanitární technikou, tak s obklady… nejlépe vybrat si naživo a pořádně to spočítat, kolik těch obkladaček budete potřebovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.7.12 10:49

Ano materialove do 10 000Kc,– + naklady na praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.7.12 12:04

Jeste ten sprachac- je zdola (asi kvuli vanicce a predstavivosti) 80cm x 80×m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.7.12 12:21

My máme taky koupelnu objednanou ze SIKA..v pátek nám ji přivezou. Moc velká spokojenost s prodejci. Sprchový kout máme objednaný od firmy Sanswiss - velká kvalita ale tomu i odpovídající cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.7.12 14:51

No bychom spise dali prednost nejakemu kompromisu mezi cenou a kvalitou. Rozmerove- jak jsem uvadel 80cm na 80cm- pudorys. Radi bychom s kruhovymi dvirky- aby zavirani a otevirani bylo na jednom behounu a prodlouzila se tim zivotnost. Ale co jsem projel ruzne katalogy nejsem zatim schopen cokoliv vybrat- mam na mysli cely set- sprchu, vanu apod. Problem bude asi v tom, ze nevim z ceho vseho se sprchac sklada a na co zamerit svoji pozornost- kdyby mi jeste v tomto mohl nekdo poradit, byl bych velice rad.

Jinak vybiram dle ohlasu z:

RAVAK
SIKO
HORNBACH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.7.12 15:29

@outthere Máte Siko někde v dosahu? Doporučila bych zajít tam, podívat se, co mají vystavené a prodavači ti poradí, co všechno je v ceně, co budeš potřebovat a tak dál… a když se vám nějaký ten sprcháč bude líbit, nemusíš ho kupovat hned, ale některé věci se na internetu dají sehnat levněji… tedy spíš ty dražší, kvalitnější, u levných nemá cenu hledat, protože s poštovným to nejspíš vyjde nastejno… ale my takhle koupili baterii do dřezu od firmy Grohe, která v obchodě stála asi 11 tisíc a my ji máme za 6… stejně tak termostatické baterie do koupelny… přes internet za téměř poloviční ceny…
Těžko radit, z čeho se sprcháč skládá, dají se sehnat celé kompletní sety, nebo si můžete vybrat samostatně vaničku, zástěnu nebo dvířka… to záleží, jak to uděláte… třeba my nemáme ve sprchovém koutě vaničku, ale máme ho komplet vyzděný, vzadu máme odtokový žlábek… takže těch možností je tolik, že si fakt běžte do obchodu vybrat, omrknout to a podle možností si pak nakupte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.7.12 11:10

No rozhodne vanicku plastovou chceme. Me jde o to co vse je nutno sehnat.
Takze nejspise tedy pro komplet prchovy kout budu potrebovat:

1. Vanicku
2. Zastenu

Dle nabidky ravaku by to mohlo vyjit na nejkaych 12 000Kc,– coz mi prijde uz docela dost, budu patrat dal.

PS: Kdyby nekdo mel tip na prodejceho s nejakym hezkym a velkym vzornikem (vyberem) kachlicek na omitnuti koutu, dejte prosim vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.2.13 16:27

Ahoj všichni, rodiče také řeší koupelnu a sprchový kout. Máte prosím někdo zkušenosti se sprchovými kouty z baumexu- Sprchový kout BLACK JACK nebo LYDIA CL 77 a GRAFIT LUX. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný