Jaký sedací vak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
1.10.19 08:15

Zdravím..oživuju diskusi…Máte typ na dobrý sedací vak? Jaký Tvar? Mám dvě dcery 6let/9let…a aby nesmrděl:-), byl dost velký, který tvar se osvědčil? děkuju za každou radu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.10.19 12:54

…někdo nějaký typ? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
1.10.19 13:06

My mame site a plnene malymi kulickami (Na fcb je to muffin-sedaci vaky pro deti).

https://www.facebook.com/search/top/?…

Snad se Vam odkaz zobrazi. Je pravda, ze se kulicky casem prosedi, ale koupila jsem si nahradni a kdyz je potreba, tak doplnim. Znama si nechala usit a naplnila si to rozrezanym molitanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.10.19 13:14

Děkuju za reakci…představovala jsem siěco ví na válení s knížkou..přemýšlím jsetli je lepší hruška, obdelník nebo něco jiného…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
1.10.19 13:22

Tak to vam asi moc neporadim. Kazdopadne my mame ten velky rozmer (cca 1m prumer a vyska cca 30cm). Sedime v tom i my dospeli, natvarujeme si to na sezeni, aby to vyhovovalo a knizka se v nem cte dobre😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.10.19 18:25

https://sedaci-vaky.eu/…s-modra.html
nevím jestli tento není moc malý…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.10.19 08:58

Myslím, že je dost malý. Za chvíli vám z něj dcery vyrostou - nebudou si moci v leže opřít hlavu a to je dost nepohodlné. Za mě je nejlepší obdelník - polštář, ten si natvarujete jak chcete, třeba i opřete o stěnu. A když vezmete ten standartní velký rozměr (cca 170cm), vejdou se vám tam vleže i obě.
tady docela hezký článek: ***
třeba vám to pomůže :palec:

Edit admin – smazán odkaz na neexistující článek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.10.19 09:36

Velice děkuju :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit