Jaký sedací vak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1196
4.12.13 20:36

@Mafina5
díky, tak radši půjde z domu, a to jsem z něj měla takovou radost :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
starabarunka
9.6.14 17:21

@Alka No teda, tak to koukám…my máme doma vaky 2 a úplně v pohodě, jeden je dětský taková příšerka a druhý pro nás pro dospělé na sezení a kuličky nám z toho nijak neutíkají a ani to nesmrdí..kde jsi to kupovala?

• Citovat
  • Upravit
1196
10.6.14 12:28
@starabarunka píše:
@Alka No teda, tak to koukám…my máme doma vaky 2 a úplně v pohodě, jeden je dětský taková příšerka a druhý pro nás pro dospělé na sezení a kuličky nám z toho nijak neutíkají a ani to nesmrdí..kde jsi to kupovala?
…kuličky nám taky nijak neutíkaly, jen byl cítit. Nakonec jsme ho nějakou dobu měli, ale stejně jsem ho prodala, protože na něm nakonec nikdo neseděl. Občas na něj vlezla dcerka, ale výjimečně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
starabarunka
17.6.14 19:24

@Alka A čím byl cítit? Nesmrděl spíš ten materiál, že by vám nějak neseděl? Nebo mě ještě napadá, jestli jste si ho nechali dovézt, tak jeslti s tím po cestě něco neprovedli…Tak to v příšerce sedí malá každou chvíli, hraje se tam, dívá se na televizi a v noci tam spí zase pes :) a na tom větším pro nás, tak na tom ráda sedávám já, dycky se tam uprdelím a je mi fajn :) ale samozřejmě, každému sedí něco jiného :)

• Citovat
  • Upravit
2660
18.7.14 22:11

Dobrý večer, snažím se vybrat nějaký válecí/sedací vak pro děti 2 a 5 let. Nejsem si jistá ani tvarem, značkou, materiálem… Jen vím, že nechci bavlnu. Snadná údržba. Prosím o všechny zkušenosti. Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.7.14 22:16
@Levandule121 píše:
Dobrý večer, snažím se vybrat nějaký válecí/sedací vak pro děti 2 a 5 let. Nejsem si jistá ani tvarem, značkou, materiálem… Jen vím, že nechci bavlnu. Snadná údržba. Prosím o všechny zkušenosti. Díky. :kytka:

klasický Fatboy. Materiál je jakýsi nylon, takže jen otřít hadrem. Je to obdélník a používat se dá asi na sto způsobů. Nejlepší je jen tak na placato a děti do něj skáčou, nebo si v něm hrají na loď, cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.7.14 22:22

My koupili Beanbag.Je z nylonu, uvnitř kuličky. Je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.7.14 22:26

@Antonie Bolavá Děkuji. :kytka: Tak nějak jsem si říkala, že asi ten klasický polštář. Jedině o Fatboy jsem kdysi někde slyšela, že v něm našli nějaké škodliviny… Ale nevím… :think: Jinak se mi líbí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.7.14 22:28
@Levandule121 píše:
@Antonie Bolavá Děkuji. :kytka: Tak nějak jsem si říkala, že asi ten klasický polštář. Jedině o Fatboy jsem kdysi někde slyšela, že v něm našli nějaké škodliviny… Ale nevím… :think: Jinak se mi líbí. :palec:

fakt, tak to netuším kde by tam co bylo škodlivého. Je to nylon a polystyren, jako jíst by se to asi nemělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.7.14 22:38

@Antonie Bolavá :mrgreen: Co ty víš, jestli v zoufalství nad našimi poklady část vaku nepožiju nebo ho v zájmu zachování alespoň posledního zbytku zdravého rozumu alespoň neožužlám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.7.14 23:13

@Tereza1986 Díky za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.7.14 23:16

My máme vak od téhle firmy http://www.sedacivaky.eu/ …pan majitel byl velice vstřícný, opravdu dobře nám poradil a vak je super. Každopádně pro děti, nám byl doporučen z nylonu, právě kvůli namáhání. A kuličky nesmděly, jak některé uvádíte. Možná je to i tím, že jejich polystyren je certifikovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.7.14 23:19
@Levandule121 píše:
@Antonie Bolavá :mrgreen: Co ty víš, jestli v zoufalství nad našimi poklady část vaku nepožiju nebo ho v zájmu zachování alespoň posledního zbytku zdravého rozumu alespoň neožužlám?

neboj, já mám tady teď ty poklady čtyři a vak jsem ještě nepožila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.7.14 07:59

Dobré ráno všem, najde se tu ještě někdo se zkušeností ohledně sedacího vaku pro děti 2 a 5 let? Jinak našla jsem třeba toto: http://www.wegett.cz/…ds-rider:343. Moc se mi to líbí, ale nevím, jestli to není moc malé, když by na tom blbly obě děti… :-(???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.7.14 08:26
@Levandule121 píše:
Dobré ráno všem, najde se tu ještě někdo se zkušeností ohledně sedacího vaku pro děti 2 a 5 let? Jinak našla jsem třeba toto: http://www.wegett.cz/…ds-rider:343. Moc se mi to líbí, ale nevím, jestli to není moc malé, když by na tom blbly obě děti… :-(???

to je krásný :pankac: Ale asi malý, no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný