Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chystáme se si sestavit kuchyň z Ikei. Jste s kuchyní od této firmy spokojené? A co spotřebiče, jako varná deska a trouba, jsou dobré, nejsou poruchové? Kdyžtak se můžete pro inspiraci i pochlubit vaší kuchyní ![]()
Předem moc díky za odpovědi ![]()
Já mám Ikea kuchyň červenou lesklou a varnou plynovou desku. jsem spokojená. ![]()
Spokojení jsme, celou instalaci zvládl manžel, i když se normálně manuálně neživí. Spotřebiče ale ikea nejsou, kromě varné desky, u které se nám líbilo, že nejsou plotýnky za ve dvou řadách, ale jen v jedné lajně.
Jééé, taky počkám s tebou na tipy.
Máme rádi Ikeu a taky by jsme chtěli časem kuchyň, tu dřevěnou…
…teď mi vypadl název
![]()
@skritek Petra jééé ta je moc pěkná, můžu dotázek na kolik vyšla? Jinak mě se taky moc líbí IKEA kuchyně
mi máme teda zatím jen plynovou varnou desku a je ![]()
@skritek Petra píše:
Miluju Ikea kuchyne, jsme maximalne spokojeni, tady je nase
Fajná
Jen mě zarazilo, že nemáte kolem linky kachličky…nebo jsou bílé a já to přehlídla? Taky je fajn nápad skříňky jen dola, dávám za JEDNA a s hvězdičkou
![]()
@skritek Petra píše:
Ahoj, ta podlaha to je dřevo, lino, laminát? Máte to moc pěkné ![]()
Teda, holky, dekujeme
… taky mame varnou desku jen se 3 indukcema v jedne rade (na 4 plotynkach jsem v zivote nevarila zaroven
… jinak podlaha je drevo a kolem linky kachlicky zatim nemame (uz to tak mame 3 rok
… porad vybirame to „spravne“ - chceme je mit ve stejnem stylu jako sanitarky, ktere chceme prave rekonstruovat, tak aby vse ladilo ![]()
@skritek Petra píše:
Tak to jsi mě potěšila, páč přesně takovou barvu a dekor skřínek jsme si na netu vybrali. Tak aspoň vidím, jak vypadá v celku. Je moc krásná ![]()
@Gregory píše:
Spokojení jsme, celou instalaci zvládl manžel, i když se normálně manuálně neživí. Spotřebiče ale ikea nejsou, kromě varné desky, u které se nám líbilo, že nejsou plotýnky za ve dvou řadách, ale jen v jedné lajně.
Teda, ta je krásná ![]()
@Aleeza píše:
Tak to jsi mě potěšila, páč přesně takovou barvu a dekor skřínek jsme si na netu vybrali. Tak aspoň vidím, jak vypadá v celku. Je moc krásná
To je dobre, jak rikam, jsme naprosto spokojeni, jen bych vymenila uchytky, jsou krasne, moderni, ale jsou na krajich ostre a ja se obcas do nich prdnu tak, ze mam modrinu, takze dnes bych volila zaoblene ![]()
@Kacenka1987 píše:
Já přispěji naší SMART kuchyňkou Ikea!! Miluju jí
Ta je moc krásná ![]()
@skritek Petra píše:
To je dobre, jak rikam, jsme naprosto spokojeni, jen bych vymenila uchytky, jsou krasne, moderni, ale jsou na krajich ostre a ja se obcas do nich prdnu tak, ze mam modrinu, takze dnes bych volila zaoblene
To si nevybereš! My máme zaoblené a jsme otřískaný taky..nejvíc děti do hlavy.. ![]()