Ikea kuchyně - pochlubte se

4246
12.7.12 19:19

Ikea kuchyně-pochlubte se

Ahoj, chystáme se si sestavit kuchyň z Ikei. Jste s kuchyní od této firmy spokojené? A co spotřebiče, jako varná deska a trouba, jsou dobré, nejsou poruchové? Kdyžtak se můžete pro inspiraci i pochlubit vaší kuchyní :)
Předem moc díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
12.7.12 19:36

Miluju Ikea kuchyne, jsme maximalne spokojeni, tady je nase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.7.12 19:37

Já mám Ikea kuchyň červenou lesklou a varnou plynovou desku. jsem spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.7.12 19:43

Spokojení jsme, celou instalaci zvládl manžel, i když se normálně manuálně neživí. Spotřebiče ale ikea nejsou, kromě varné desky, u které se nám líbilo, že nejsou plotýnky za ve dvou řadách, ale jen v jedné lajně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
12.7.12 19:43

Jééé, taky počkám s tebou na tipy. :kytka: :kytka: :kytka: Máme rádi Ikeu a taky by jsme chtěli časem kuchyň, tu dřevěnou… :think:…teď mi vypadl název :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
11795
12.7.12 19:44

@skritek Petra jééé ta je moc pěkná, můžu dotázek na kolik vyšla? Jinak mě se taky moc líbí IKEA kuchyně :palec: mi máme teda zatím jen plynovou varnou desku a je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
12.7.12 19:45
@skritek Petra píše:
Miluju Ikea kuchyne, jsme maximalne spokojeni, tady je nase :)

Fajná 8o :palec: :palec: :palec: Jen mě zarazilo, že nemáte kolem linky kachličky…nebo jsou bílé a já to přehlídla? Taky je fajn nápad skříňky jen dola, dávám za JEDNA a s hvězdičkou :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6637
12.7.12 19:51
@skritek Petra píše:

Ahoj, ta podlaha to je dřevo, lino, laminát? Máte to moc pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.7.12 19:59

Teda, holky, dekujeme :)… taky mame varnou desku jen se 3 indukcema v jedne rade (na 4 plotynkach jsem v zivote nevarila zaroven :))… jinak podlaha je drevo a kolem linky kachlicky zatim nemame (uz to tak mame 3 rok :))… porad vybirame to „spravne“ - chceme je mit ve stejnem stylu jako sanitarky, ktere chceme prave rekonstruovat, tak aby vse ladilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
12.7.12 20:06
@skritek Petra píše:

Tak to jsi mě potěšila, páč přesně takovou barvu a dekor skřínek jsme si na netu vybrali. Tak aspoň vidím, jak vypadá v celku. Je moc krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
12.7.12 20:07

Já přispěji naší SMART kuchyňkou Ikea!! Miluju jí  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
12.7.12 20:08
@Gregory píše:
Spokojení jsme, celou instalaci zvládl manžel, i když se normálně manuálně neživí. Spotřebiče ale ikea nejsou, kromě varné desky, u které se nám líbilo, že nejsou plotýnky za ve dvou řadách, ale jen v jedné lajně.

Teda, ta je krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.7.12 20:08
@Aleeza píše:
Tak to jsi mě potěšila, páč přesně takovou barvu a dekor skřínek jsme si na netu vybrali. Tak aspoň vidím, jak vypadá v celku. Je moc krásná :palec:

To je dobre, jak rikam, jsme naprosto spokojeni, jen bych vymenila uchytky, jsou krasne, moderni, ale jsou na krajich ostre a ja se obcas do nich prdnu tak, ze mam modrinu, takze dnes bych volila zaoblene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
12.7.12 20:09
@Kacenka1987 píše:
Já přispěji naší SMART kuchyňkou Ikea!! Miluju jí :oops:

Ta je moc krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.7.12 20:09
@skritek Petra píše:
To je dobre, jak rikam, jsme naprosto spokojeni, jen bych vymenila uchytky, jsou krasne, moderni, ale jsou na krajich ostre a ja se obcas do nich prdnu tak, ze mam modrinu, takze dnes bych volila zaoblene :)

To si nevybereš! My máme zaoblené a jsme otřískaný taky..nejvíc děti do hlavy.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný