Kovová chuť v puse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
9.5.14 11:24

@marmelade Zkusim dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
9.5.14 11:29
@alexxa píše:
@Jitka1976 Ano, jsem nafoukla a ten zaludek taky souhlasi.

Mě pomáhá dieta…nic nejíst…pít čistou vodu, po douškách…v případě nutnosti zvracet ty žaludeční šťávy a sliny…máš jich plný žaludek…můžeš zkusit něco na podporu trávení (Pankreolan forte)
http://www.lekynainternetu.cz/…orte-30-tbl/
Co je nutné pro příště…mít v posteli vysoko pod hlavou…tedy 2 polštáře, pokud nemáš polohovací rošt v posteli…hlava musí být víš než žaludek…šťávy se nedostanou do jícnu, nepoleptají ho…a nejíst 2-3 hodiny před spánkem-ulehnutím do postele…nejíst v leže (v posteli u TV a pod.)…prostě jíst v sedě a do polohy ležmo se dát až za pár hodin…
Já to měla zrovna včera…celý den bez jídla…zvracení…bezva prožití státního svátku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
9.5.14 11:31

Kovovou chuť jsem měla taky ještě před pozitivním testem. :mrgreen:
A občas mívám spíš trochu jinou, ještě víc hořkou, ale ne šťávy nebo tak, spíš sucho, to myslíte že je taky ten žaludek/žlučník? Není to často a trvá to chviličku, většinou se na to napiju a pak to odezní, ale už mě napadlo, že bych to asi měla řešit. :nevim: :|

Příspěvek upraven 09.05.14 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
9.5.14 11:32

Ja mam nekdy divnou pachut v puse, kdyz mi krvaci dasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.5.14 11:40

Já mívala kovovou pachuť v ústech z jedné amalgámové plomby. Od té doby, co mi ji jiná zubařka předělala, už problém nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.5.14 12:01

@Jitka1976 tak to jsi mela super svatek :roll: :kytka:.Mne se dnes rozjel zaludek(trpim na chronicky zanet),dlouho klid, tak nemam ani svoje leky vyzvedly a co mam doma v zaloze, ktery kdyz uz, tak pomuzou, mi muj drahy odvezl.Tak ted nevim, bolest jak krava, doma starsi nemocna, chlap pryc.No nasadim dietu, co mi zbyva.Doma lezi hromada prace :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.5.14 12:09
@Jitka1976 píše:
Máš i nafouklý břicho? častější slinění? pocit šutru v žaludku? Pokud ano, tak se ti nedozavírá žaludeční příklopka…to je takový malý poklop u vstupu do žaludku…zabrání vracení jídla a žaludečních šťáv zpět do trubice a jícnu…
plus se ti zastaví trávení a přemnoží žaludeční šťávy…je to hnus…

no mezi jícnem a žaludkem žádná příklopka ani malý poklop není..to je anatomicky nesmysl… je tam jícnový svěrač- v místě kde jícen ústí do žaludku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
9.5.14 12:50

@jdukolem Tak jsem asi popletla názvy…místo příklopky svěrač…prostě ten špatně funguje a nesvírá…a žaludeční šťávy jdou zpátky. Je jich hodně v žaludku, trávicí enzymy nefungují…tím, že se poleptává jícen, zvýší se tvorba slin…ty plní žaludek…trávení je pozastavené, žaludek se plní slinama a spolykaným vzduchem…je nafouklý a bolí…člověku je na zvracení, cítí kovovou pachuť v puse, pálí ho v krku…
Je mi fuk jestli se to jmenuje svěrač nebo příklopka…nefunguje to a štve mě to…

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
9.5.14 12:52

@wildcherry Soucítím s tebou…je to hrozný… :hug:

• Citovat
  • Upravit
1907
9.5.14 13:21

@Jitka1976 pochopila jsem co myslis i bez spravnyho nazvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.5.14 13:26

Pokud je to žlučník, vyvaruje se sýrů a papriky, naposledy jsem myslela, jak jím dietně, jen zelenina a sýr, musela jsem až do špitálu a doktor se smál, že lidi to neví, ale sýr a paprika jsou ha žlučník horší než ovarový koleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
9.5.14 13:32
@terinka4444 píše:
Pokud je to žlučník, vyvaruje se sýrů a papriky, naposledy jsem myslela, jak jím dietně, jen zelenina a sýr, musela jsem až do špitálu a doktor se smál, že lidi to neví, ale sýr a paprika jsou ha žlučník horší než ovarový koleno

Svatá pravda…!!! O sýru teda nevím, ale ta paprika…kamarádka má vleklé potíže se žlučníkem, je mladá (30) a velmi dobře ví (od doktora), že nesmí papriku…ale ona miluje grilovanou papriku..a čas od času neodolá…naposledy loni v létě při grilování…v noci jí manžel vezl do špitálu a za 14 dní šla pod kudlu…dobrovolně.

• Citovat
  • Upravit
1907
9.5.14 13:58

Papriku? Ja ji jim denne od te doby co mi neni dobre a rikam si jak treba i zhubnu kdyz jim jen zeleninu(okurky, redktvicky atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.5.14 16:42

Tak teď jste mě s tou paprikou dostaly. Jím ji docela dost poslední dobou a taky mě poslední dobou bolí napravo pod žebrama. Jéééé, to neeee :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.5.14 16:46

http://recepty.centrum.cz/…ni-zlucniku/

Tak to je „skvělé“, tady píšou, že se nemají ani okurky a ředkvičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí