Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, jdu za vam, zda nevite, co by pomohlo odstranit kovovou chut v ustech? Pred par dny mi bylo spatne. Bolelo me pod zebrama hlavne na prave strane, spatne od zaludku, nechut, zaludecni stavy me palily az v nose. Postupne potize s dietou odeznivaly, ale zustala neprijemna pachut kovu v puse. Nekdy i stipani na tvarich a jazyku. U mudr jsem byla ale ma dovcu a k zastupujicimu jit nechci.
nevite co s tim? Diky.
Řekla bych spíš, že je to žaludek. Chtělo by to jej pročistit, pomáhají na to i bylinné čaje.
@terinka4444 píše:
jseš si úplně jistá?
uplne jak nejvic muzu ![]()
@alexxa píše:
uplne jak nejvic muzu
tak pak nevím, čím to odstranit
já to měla dvakrát, jak kdybych cucala straý hnusný rezavý železo a dvakrát jsme pak rodila
ale soucítím, je to hnus.
Nevim proc, napadlo me vykloktat octovou, nebo citronovou vodou
![]()
Máš i nafouklý břicho? častější slinění? pocit šutru v žaludku? Pokud ano, tak se ti nedozavírá žaludeční příklopka…to je takový malý poklop u vstupu do žaludku…zabrání vracení jídla a žaludečních šťáv zpět do trubice a jícnu…
plus se ti zastaví trávení a přemnoží žaludeční šťávy…je to hnus…
Ahoj, jak pise Terinka4444, byla jsem na tom 2× uplne stejne a pri druhem mi dokonce test ukazal negativni a potom za den uz pozitivni ![]()
@marmelade píše:
Skoro jsem si jista, ja mela to same a je to zlucnik..
takze vydrzet do pondeli a pak znova k doktorce. Muzu si nejak pomoct sama?
Ano dat si do pondelka dietku, jenom nejaky matovy cajik, nebo na traveni a volne prodejne kapky jmenuji se cholagol.
je to hnus, pozadej doktorku o sono..drzim stejne palecky aby to nebylo ono.ale jestli te picha na prave strane pod zebrama, tak jsou to kameny, a k tomu ten zaludek plus stavy..ach jo