Kovová klec do auta pro jezevčíka

8.7.24 16:56

Kovová klec do auta pro jezevčíka

Ahoj, jakou kovovou klec koupit pro středně velkého jezevčíka do auta? Chtěla bych ji používat i na noc, aby nechodil po bytě a nedělal blbosti (teď má látkovou, kterou úspěšně rozkousal). Jak by taková klec měla být velká? Případně nemáte tipy na nějaké konkrétní klece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
8.7.24 17:46

V domácnosti zavírat psa za trest na noc do klece? Ne alespoň do ohrádky? Do auta asi bude stačit menší, než do bytu. Ale ten nápad se mi moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
8.7.24 18:02
@Kristyna.Cerna píše: Více

No a on v autě zlobí a demoluje byt? Nebo proč máš potřebu ho někam zavírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
8.7.24 18:05

Proč hned klec? My vozíme psa normálně na zadní sedačce, má na to spešl kšíry do auta, který se připnout jako pás, aby se při nárazu nezranil a pod sebou má takovou auto deku, přímo dělanou pro cestování psů v autě, která mu zabrání, aby spadnul mezi sedačky. A co za blbosti dělá takovej jezevčík v noci v bytě, že ho musíte zavírat? Jde se napít a u toho hlasitě ťapká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.7.24 18:07

Je velký rozdíl „týrat“ psa na noc a chránit ho v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.7.24 18:08

@Maky895989 Když von u toho pití hrozně čvachtá a jak jde zpátky, tak mu z huby kape voda a všude je nacintáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
8.7.24 18:29

Klec pro psa sice doma mam a pouzivam, kdyz nejsem doma, ale teda nenapadlo by me ji pouzivat i na noc, kdyz jsem doma. To bude pes v kleci, kdyz jsi v praci, po praci ho pustis ven a za par hodin zase na celou noc zavres? :nevim: No a obecne bych ti doporucila se spis pridat na FB do jezevcikarske skupiny, kde bude pravdepodobne vic lidi, co maji zkusenosti s jezevciky, nez se ptat na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
8.7.24 18:34

@Maky895989 Klec/prepravni box jsou obecne povazovani za nejbezpecnejsi zpusob prepravy psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
8.7.24 20:42

Ahoj, do auta bych pořídila něco takového https://www.bestpet.cz/…psy-do-auta/ jen vyberte vhodnou velikost. Domů pak tu drátěnou. Také ji máme na dobu naší nepřítomnosti, protože štěně demolovalo a bylo to pro ní nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.7.24 21:39

Jediné klece, co na našem trhu mají crashtesty jsou myslím značky Vario a nově Thule. S velikostí určitě rádi poradí. Klec do auta by měla být menší, než klec na doma.

Co se týče klece na doma, tak zvolit takovou, kde se pes v pohodě roztáhne, protáhne, otočí, postaví a vejdou se mu tam i misky. Na BOC psa mám klec 107×70×77,5 (cestovní drátěnou na dovolené, tábory apod. 91×56×63) a na mix papillona (4 kg) mám 61×43×50,5 (cestovní má látkovou kennelu 50×35×35), kterou teď dočasně využívá 9kg kříženec jezevčíka. Na závody a tréninky používám látkovou kennelu 91×63×63, kam je dávám oba.

Na kleci přes noc není nic špatného. Momentálně mi tak spí 2 psi ze 3. Jeden z důvodu, že mimo klec si pořádně neodpočine. Druhý, protože je tu nový a 3 samci na 16 m2 by mohli být pěkný průšvih. Cvičně tak občas spí i ten poslední :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.7.24 21:41

Mmch, dva psi mi momentálně chrápou v otevřených klecích, aniž by je tam někdo poslal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
8.7.24 22:17

@alcam00 Proti klecim osobne nic nemam a zakladatelka taky pise malo informaci. Muj pes si chodi do klece taky obcas lehnout nebo si tak neco zvykat, protoze ji ma jako jeden z pelisku. Ale pokud beru, ze normalni clovek ma pracovni dobu 8 hodin + cesta a pak dejme tomu 7 hodin v noci spi, tak mit psa 16-17 hodin z 24 v kleci mi proste prijde divne a nemuzu si pomoct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.7.24 23:19

@Afrikana
Tak já třeba většinou stejně potřebuju, aby ten pes minimálně tolik hodin spal. Pak je s ním žití a práce mnohem příjemnější pro nás všechny. A on si mimo klec pořádně neodpočine, což je docela běžný chování pro pracovní linie pracovních plemen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.7.24 00:46

Mame umelohmotnou prepravku pro str. velkeho psa - je v ni v aute v kufru a ma tuhle prepravku zaroven i jako letni boudu - strasne rad v ni spi na terase u domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
9.7.24 06:44

Ahoj, mohu nabídnout za lepší cenu klec XXL (po vlčákovi, jen štěně). Do bytu by se určitě hodila prostornější. Byla v ní tak do půl roku, tak by to mohlo na jezevčíka tak nějak sedět ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný