Ztráta kocourka

26
4.7.24 10:47

Ztráta kocourka

Hezký den, ztratil se nám skoro 3 měsíční kocourek. Teda před týdnem jsme si ho vzali a byl pak u nas v baráku v jadné místnosti. Nebyl moc zvyklí na lidi, ale na mě si za těch 6 dní celkem zvykl, ale pak jsem si řekla, že by mohl jít už ven do stodoly( zkusenost s jinými kocourky). Schovával se před námi, ale vždy jsem ho dokázali najít i náš pes( jezevčík) No, ale pak už nic. Co teď dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79917
4.7.24 10:50
@OldaKata píše: Více

tak co dělat? hledat,
a kocour musí být po přestěhování ZAVŘENÝ v bytě nejméně měsíc a pak opatrně začít pouštět ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.7.24 10:52

Co jiného byste chtěli dělat než hledat? nevím, ale přijde mi hloupost pouštět takhle malé kotě ven, když píšete, že není zvyklý na lidi a jednak je v novém prostředí a pak ho šoupnete ještě do jiného, to je nápad teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
4.7.24 10:54

@OldaKata 8o týden v jedné místnosti, nebyl zvyklý na lidi a pak do stodoly? To je smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.7.24 10:58

Co je to SKORO tříměsíční? Kotě má být tři měsíce s mámou. Vyhodit ani ne tříměsíční kotě do stodoly na místě, kde je ještě ke všemu teprve týden, je pěkná hloupost, vždyť je to úplné mimino! Buď se zatoulal, nebo ho něco sežralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22204
4.7.24 10:58

Sama sis to zavinila… po týdnu pustit takhle malé kotě bez dozoru ven, to nemohlo skončit jinak :roll:

Můžeš se poptat po sousedech, vyvěsit letáky… no a holt chodit a hledat. Co jiného bys jako chtěla dělat? :nevim:

A nepořizuj si žádné další zvíře, pokud nevíš, jak se o něj starat (!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14851
4.7.24 11:08

Asi nedělat nic, porad hledat a cekat, až a jestli se vrátí. A prosimte, než sis ho vzala, asi ses vůbec nenamahala zjistovanim, jak se přistupuje ke kočce, kterou si privedes domu, co? :roll: Jinak by té asi nenapadla taková blbost, po šesti dnech ho kamsi vypustit. A ještě na něho pouštět psa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.7.24 11:10

Doufám, že už je u lidí, co nezavírají malá koťata do stodoly. Proč si bereš zvíře, když se o něj nepostaráš a týráš ho? Udělej všem laskavost a už si žádný kočky neber.

• Citovat
  • Upravit
26
4.7.24 11:21

@BohunkaP Moc dekuji za radu, hledat to mě asi nenapadlo. A laskavě když nemáte nějakou rozumnou radu, tak příště radši nepište. To asi vim, ze jsem ho neměla pouštět, ale ptam se co teď a ne co jsem měla udělat jinak. To, ze jsem to neměla dělat vim, teď bych ho klidně nechala doma půl roku jen abych ho našla, ale s jinými kocourkama co u nás byli jsme měli jiné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
4.7.24 11:24
@OldaKata píše: Více

Takže jste je hezký pustili ven nevykastrované, ať se hezky nekontrolovatelně množí? 8o

• Citovat
  • Upravit
26
4.7.24 11:25

@Semtex Já zkušenosti s kocourkama mám a velmi dobré, ale tenhle je prostě jiný. A ten pes nebyl u něho, kocourka jsem dala nahoru do stodoly a pes byl normálně venku a běžel do stodoly kde muže být jen dole. A to, ze jsem udělala blbost asi nevím….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:26

@stinga To bohužel vim, ale s jinými kocourky byla jiná zkusenost, tak bohužel tenhle můj velký zkrat si budu vyčítat ještě hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:27

@Snorlaxik bydlíme úplně na samotě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.7.24 11:29

@OldaKata A co bys chtěla dělat jiného, než hledat?
Kolik jste těch kocourků už měli? Příště si vezmi kocourka, co už mu tři měsíce byly, pro začátek. A zjisti si víc informací. Ono nestačí jen to, že už jste jich pár měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:29

@Janli my jsme kocourky už měli, který měli volnost a nebyli zavíraný v bytech a domech i Králíčka máme venku na zahradě jen na noc chodí dovnitř. Zvířátka potřebuji být venku a mít volnost, jen jsem neodhadla, ze minulý majitelé ho měli zavřenýho a skoro se o nej nestarali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný