Ztráta kocourka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
4.7.24 11:29

A co jste jako čekali? Tady zbývá jen doufat, že ho našel někdo, kdo se o něj dobře postará, nenarve ho ven do stodoly, a že není někde přejetý nebo utýraný.. Achjo, někteří lidi fakt vůbec nepřemýšlí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:33

@asha Jde o to. A kolikrát mám vysvětlovat, ze vim, ze jsem ho neměla pouštět, proste zkrat. U těch kocourku byl rozdíl jedinej, ze si ty předchozí zvykali už ve stodole, ale byli rozmazlovani vždy od předchozích majitelů a u tohohle to bylo všechno jinak a to ze jsem ho chtela nechat dyl je fakt, ale proste jsem si nechala i blbě radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:34

@asha nám ho dal jeden pan ve 2 a půl měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.7.24 11:41
@OldaKata píše: Více

A kolik jich už bylo? Kočky se dožívají třeba 15 let, jestli jsi těch kocourů neměla víc najednou, dost to o tvé péči vypovídá. A pokud sis nechala blbě poradit, tak si nech teď poradit líp, ne?
Rada první zní, neber si kotě před ukončeným třetím měsícem! Rada druhá, zvlášť pokud bylo kotě odchované doma, nedávej ho hned ven. Padla tu rada, dát kočku ven až po měsíci. Jakoukoliv kočku.
Takhle malé kotě mohlo i někam zapadnout, někde uvíznout.
Pochybuju, že se ti dostane jiné rady, než co už tu zaznělo a co se ti nelíbilo a to, abys vyvěsila letáky (což je na úplné samotě k ničemu), a šla ho hledat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
4.7.24 11:43

tak to je snad od tebe blbý vtip, oni se skoro o něj nestarali? :zed: :zed: :zed: jó a vy jste se starali? :cert: :cert: :cert: dát nového tříměsíčního kocourka do stodoly se psem :cert: :cert: :cert: :cert: je vidět, že jste vesničtí burani, kteří o chovu koček neví naprosto, naprosto nic, vy si pořiďte zvíře tak plyšové,
u vás je kočka spotřební zboží :poblion: :poblion: :poblion:
dát tříměsíčního kocourka ven je stejné jako bys poslala ven jen tak samotné dvouleté dítě, :cert: :cert: v podstatě jsi mu podepsala rozsudek smrti, k. rávo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:50

@stinga myslím, že i ta k*ava je chytřejší než vy když jste tak vůlgární

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.7.24 11:53

Kočky potřebují být venku, ale taky potřebují mít společnost, zvlášt malý koťe, co jste vzali od mámy. To je jako sebrat desetiletý dítě a zavřít ho někam samotný. Tohle se prostě nedělá! Když už chceš kočku zavírat do stodoly, tak máš mít dvě.

• Citovat
  • Upravit
56505
4.7.24 11:54
@stinga píše: Více

Dříve to tak bylo. Na kočkách lidem nezáleželo. Pro lidi byly jen myši lovky. Když se ztratily, tak jim to bylo jedno.

A bohužel někteří lidé se toho stále drží. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.7.24 11:55

Já s ní souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
56505
4.7.24 11:55

Moc chytrá nejsi. Jestli chceš mít kočky venku, tak si zabezpeč pozemek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:57

@topazio kočky nejsou psy. Kočky se dostanou všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.7.24 11:58

@asha Znám lidi a jejich kočky se dožily skoro 20 let. Ale chce to péči, prémiové krmivo a preventivní prohlídky na veterině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.7.24 11:58

Nedostanou. Zahrada lze dobře zabezpečit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.7.24 11:59

@topazio ano, ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.7.24 11:59

Na FB je skupina koček MCO s PP. A chovatelé mají dobře zabezpečené pozemky a zahrady. Kočičky se nikam nedostanou mimo domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný