Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Gabor má velikosti lýtek S, M a L
Do té doby jsem netušila, že to existuje, něco takového u bati, v salamandru a spol není
akorát teda stály pět tis… ale budou na dlouho!
@Niemeyer píše:
Gabor má různé velikosti lýtek : S, M a LDo té doby jsem netušila, že to existuje, něco takového u bati, v salamandru a spol není
akorát teda stály pět tis… ale budou na dlouho!
Podívej se k vietnamcum, kvalita podobna ccc a cena nizka, ja tam na sve tluste lytka sehnala pekne boty a co je super, mam jich nekolikero (za ty prachy, co bych dala v znackovych obchodech, ktere maji stejne vyrobce…:D)
@LL to ti přeji hodně štěstí… já mám k tomu nohu 36 a lýtko nedopnu ani u 38ček.
@LL Ráda bych poradila ale zatím jsem nenšala i u vietnamců jsem koukala a ty co se mi líbili tak bez šance na zapnutí
zítra jdu mrknout i do vedlejšího měta a když objevím napíšu kde (mají tam více velkých obchodů) ![]()
Takže jsem nahraná, Gabor má rozlišení, ale jak říkám 5000 Kč bych za boty, které mám jen k sukni (jinak celou zimu nosím jiné) v životě nedala, i kdybych je měla. Do googlu jsem dala xl, ale nic, prostě nic co by se mi líbilo…
Ách jó… Tak holt nebudu v zimě nosit sukni ![]()
@LL já nosím nižší kozačky - kousek nad kotníky a stejně je většinou celé nezapnu… mám návleky na lýtka z Kiku a těmi překryji ty nezapnuté kozačky… hřeje to a vypadá to dobře ![]()
Tam jsem kupovala také
Na Arno jsem navíc našla super kozačky šíře H