Nové Deichman, nebo použité Viking?

34
29.11.12 15:19

Nové Deichman nebo použité Viking

Ahoj holky, řeším dilema a moc by mi pomohly vaše názory - kamarádka mi dnes nabídla, že mi za nějakých 350Kč prodá gore-texové boty Viking, co její syn nosil příležitostně loni v zimě když začínal chodit..Koukala jsem na ně, jsou skoro jako nové, podrážka ok, prý nikdy nepromokly a bylo mu v nich teplo, původně stály přes 1500,– a ona s nimi byla spokojená…ale (!!!) jsou to pořád jen „nošené boty“.. Já plánovala koupit v Deichmanu tu jejich zimní obuv na suchý zip, také s nějakou membránou za nějakých 600,–. Nebyly by jako „hlavní“, ty už máme, ale chci druhé aby mohly oboje pořádně vysychat..A nechodil by v nich myslím až tak často (je to teprve začátečník), chci je spíš na tahání na bobech a saních, hlavně aby měl nohy v teple…No a manžel mi řekl „udělej jak uznáš za vhodné“!!! :zed: Hrozné dilema!!! :zed: Jak byste volily vy? Za názory předem díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.11.12 15:21

Ať je to jak chce, koupila bych nové. Já mladému nikdy nedala použité boty, ať je ten druhý nosil, jak dlouho chtěl, prostě jsou použité. Pro sebe bych taky nikdy použité nekoupila, takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.11.12 15:24

Tak ja vloni kupovala jiz chodici dcerce dvoje boty oboje drahe, aby prave mela dvoje, kdyby jedny promokly.No,nepromokly ani jedny :)Takze tento rok jsem koupila jedny drahe. Dokonce stejne, jako vloni jen vetsi samozrejme.
Osobne po zkuseostech bych koupila ty od kamaradky, kord pokud jsou, jako „nahradni“.
Jedine by me trochu vadilo, ze je nosilo jine dite a jsou tedy vytvarovane pro jinou nozku.Ale psala jsi, ze je nosil jen malo a vzdy se to da resit vlozkou do bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
29.11.12 15:25

Já bych vzala ty od kamarádky. Za prvé jsou asi kvalitnější, za druhé levnější, a pokud už hlavní boty máte, tak bych vzala tyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.11.12 15:26

Nosene Vikingy. Jestli jsou nosene tak, jak Ti kamaradka rika (takze spis mene nez vice), a mate je jeste navic jako druhe boty, tak za 350,– je to krasna cena za super botu. Goretexovou botu nemuzes s nejakym dei-texem vubec srovnavat, kdyby sis je dala vedle sebe, videla bys i to zpracovani atd.
Takovahle mala botka, kterou dite melo na noze parkrat, kdyz se ucilo chodit, musi byt jak nova, ani neverim, ze je ta mala nozka stacila nejak „vytvarovat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.12 15:39

Já kupuju dětský boty ve sportisimu, hervisu nebo v alpinepro, (goratexy, hitechy a pod značky) maj některé modely od 20tky velikosti a kolikrát za 500-600,–. Teď má outdoorové do -27 stupňů, nepromokavé s goretexem a dala jsem za nové necelých 700,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.11.12 15:42

Take si myslim, ze Deichmanny promoknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.11.12 15:48
@martina.se píše:
Já kupuju dětský boty ve sportisimu, hervisu nebo v alpinepro, (goratexy, hitechy a pod značky) maj některé modely od 20tky velikosti a kolikrát za 500-600,–. Teď má outdoorové do -27 stupňů, nepromokavé s goretexem a dala jsem za nové necelých 700,–.

Můžu poprosit o informaci jaký typ to je? 8o a ideálně kde je koupit? To by bylo naprosto ideální a 700,– úplně v pohodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.11.12 16:16

Ja bych je koupila od kamaradky.ve snehu ti dite stejne moc chodit nebude, pokud teprve zacal. hlavni je mit kvalutni boty kdyz nekam pojedete a bude chodit a na doma papucky, nebo sandalky..co ti vic vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.11.12 16:20

Já bych je koupila od kamarádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.11.12 17:03

Vzala bych ty od kamaradky, lepsi malo nosene kvalitni boty nez Deichman, to je jak boty od vetnamcu, jen stoji dvakrat tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35353
29.11.12 17:06

Ja bych urcite vzala ty od kamaradky. Lepsi nosene poradne, nez Deichmann.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.11.12 19:03

Holky mooooc díky za podporu! Nechám si je! :dance: Půl dne je tu pozoruju a prohlížím, skoro jsem se zamilovala ale furt jsem váhala kvůli tomu, že jsou nošené. Ale je pravda, že toho kluk ještě asi moc nenachodí.. A zkusím do nich sehnat nové vložky a bude! A pár kaček ušetřených na jarní! :pankac: Móc díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.12 19:50

@kacaha koukám, že už jsi rozhodnutá, ale i tak, koupili jsme Columbia, přesné označení je tu jen číselný kód… Jinak příští rok mrkni do Hervisu, Sportisima nebo Alpine pro. Dělají i dětské boty, dají se sehnat od 500 do hodně, ale boty drží, jsou kvalitní a naprosto bezproblémové. Minulý rok měl zimní Hi-techy, doteď jsou jak nové, jen klukovi rychle roste noha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.12.12 19:50

Tak jsem zatím asi jediná spokojená majitelka bot z Deichmana :nevim: konkrétně syn má botky Deltex, nemá je teda dlouho, ale rozhodně nepromoknou, skáče v nich v kalužích až po kotníky a nikdy nebyly promočené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková