Superfit - suché zipy nelepí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
14.11.12 12:31

Superfit - suché zipy nelepí

Ahoj,

vloni jsem dceři koupila nové superfity na zimu, na dva suché zipy, letos jí ještě jsou tak jsem byla ráda že nemusím řešit nové boty. Máme ale problém se suchýma zipama, jsou jakési více chlupaté (nemyslím tím bordel :-) ) a prostě strašně málo lepí, máme je neustále odlepené. Holky reklamovaly jste některá takovou vadu? Byla reklamace uznána? Koupila jsem přes net, takže to bude složité a ještě k tomu 30 dní bude chodit nevím v čem :-(

Díky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
14.11.12 13:34

Nemam zkusenost se superfity ani jejich reklamaci ale pokud mate pobliz obuvnika, tak je za par korun vymeni.Ja jsem na jednech botech menila i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
14.11.12 14:35

Nebo zkus ty chlupaté strany trošku ostříhat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
14.11.12 14:42

Já letos na jaře reklamovala zimní Superfity právě kvůli nelepícím suchým zipům. Bohužel ani po 10 týdnech nebyla reklamace vyřízená. Takže jsem si nechala vrátit peníze. Kupovala jsem v kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.11.12 12:41
@Ainy píše:
Nemam zkusenost se superfity ani jejich reklamaci ale pokud mate pobliz obuvnika, tak je za par korun vymeni.Ja jsem na jednech botech menila i sama.

Já se na výměnu už ptala a je to celkem drahé, 5cm stojí 40Kč a já bych to potřebovala 4krát… :cert: Sama se neodvážím nebot to můj šicí stroj asi neprošije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.11.12 12:42
@strace píše:
Já letos na jaře reklamovala zimní Superfity právě kvůli nelepícím suchým zipům. Bohužel ani po 10 týdnech nebyla reklamace vyřízená. Takže jsem si nechala vrátit peníze. Kupovala jsem v kamenném obchodě.

Strace,

a botky jsi reklamovala po jedné nebo dvou sezonách? 8o 10 týdnů to je teda síla :-( No ale asi mi nic jinýcho nezbývá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
15.11.12 12:45
@melounek79 píše:
Já se na výměnu už ptala a je to celkem drahé, 5cm stojí 40Kč a já bych to potřebovala 4krát… :cert: Sama se neodvážím nebot to můj šicí stroj asi neprošije…

Ja jsem to sila v ruce a slo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.11.12 13:06
@Ainy píše:
Ja jsem to sila v ruce a slo to.

No vidíš to mě nenapadlo :jazyk: Mrknu na to a uvidím zda to půjde, je tam na konci jakási guma co asi prošít nepůjde ale aspoň kousek by mohl jít…Každopádně díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
15.11.12 13:36
@melounek79 píše:
Strace,a botky jsi reklamovala po jedné nebo dvou sezonách? 8o 10 týdnů to je teda síla :-( No ale asi mi nic jinýcho nezbývá :-(

Po jedné sezóně. Je fakt, že je měl jako jedinou zimní obuv, takže je nosil skoro denně, ale to by snad u bot téhle značky a cenové relace neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
15.11.12 13:53
@melounek79 píše:
No vidíš to mě nenapadlo :jazyk: Mrknu na to a uvidím zda to půjde, je tam na konci jakási guma co asi prošít nepůjde ale aspoň kousek by mohl jít…Každopádně díky :kytka:

Jo jeste jsem zapomnela dodat, ze pred sitim jsem to prilepila chemoprenem. To jsem odkoukala od toho obuvnika :-). Nam sice suche zipy neodchazeji ale starsi ma tak hubenou nohu, ze jsem parkrat musela kousek sucheho zipu pridat. Jinak ji to po utazeni nemelo na cem drzet :mr. green:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
24.11.12 22:17

Ahoj, nechala bych si zipy vyměnit u obuvníka, poslat je na reklamaci, a nemít měsíc boty je v zimním období podle mě problém, navíc si myslím, že ti je maximálně na své náklady vymění a tak bych to radši udělala sama u obuvníka a měla boty k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.12.12 16:19

Ahoj holky,

tak mám vyřešeno…dceři poskočila nožka a měla už jen velmi malý nadměrek tak má jiné boty. A tyto jsem reklamovala…a jsem mile překvapena, reklamaci asi tak po týdnu uznali a čekám na vratku peněz. Každopádně do Superfitů na sucháče už asi nepůjdu :-(

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková