Puchýřek na palci z capáčků Liliputi

1746
9.11.12 11:55

puchýřek na palci z capáčků lliliputi

Chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, žeby mělo Vaše dítko puchýřek z capáčků. malý začal chodit v roce, pořídili jsme mu na doma místo bačkůrků capáčky liliputi, byla jsem z nich nadšená, nicméně dneska jsem malýmu objevila na palečku puchýřek, jiný botky nenosíme, takže to musí mít z nich, malé mu nejsou, vybraly jsme stélku dlouhou 12,6 cm a malý má nožku 11,5 cm dlouhou.Ale myslím si, že se mu v té jedné botičce špatně stáčí šev a tlačí do toho palečku, chci je poslat na reklamaci, tak jsem zvědavá. A asi pořídíme na doma bačkůrky od dpk, malý už vůbec neleze, jen chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
9.11.12 12:03

Já jsem měla pro dceru capáčky nolen a nikdy puchýřek neměla. DPK papuče jsou super, také jsem je malé začala kupovat a jiné už nekoupím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.11.12 12:10

Díky :-),dneska jedeme kupovat zimní botičky, tak se po těch papučkách podívám. Já jsem z těch capáčků byla nadšená až do dneška, když jsem mu našla ten puchýřek. Je to hrůza, prcci si neřeknou, že je botička nějak tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.11.12 12:11

Měli jsme podobný problém s capáčkami Dadoos - malý má normální nožičku, nijak moc buclatou, a měl ji od té gumičky celou odřenou. Hrozně se mu v nich potily nožičky, i přes tu vložku uvnitř měl capáček vlhký. V neděli se rozchodil sám a ve středu byly uplně „sjeté“, podrážka klouzala. U capáčků za 400,– Kč bych čekala, že vydrží déle. Reklamaci jsem neřešila, protože jsem upravovala tu gumičku, ale už je nekoupím (a žádné jiné). Chodí teď v dpk bačkorkách a jde mu to parádně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.11.12 12:14

No to mi povídej, ty naše stály 500,já je nechci samozřejmě nijak hanit, může jít o špatný kus, ale jsem z nich zklamaná. Já je na tu reklamaci pošlu a jsem zvědavá, jak dopadnu, máme je teprve týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
9.11.12 15:14

Nemyslím si, že by šlo o špatný kus, spíš na nožičku prostě nesedly… Zkusila bych počkat třeba dva týdny, až nožička poporoste a zkusit znova.

Syn nosí capáčky už rok, budeme mít třetí a nikdy problém nebyl. Navíc pokud vám nesedly, dají se určitě s mírnou ztrátou prodat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková