Domácí obutí, capáčky pro nechodící

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2282
23.11.12 19:37

Domaci obuti/capacky pro nechodici

Damy, jdu si pro radu ohledne domaciho obuti.
Devitimesicni nechodici dcera se snazi postavit, jak ze sedu tak pritazenim, ale vetsinou mame v byte plovoucky a podkluzuji ji nohy.
Je na case poridit mekke capacky nebo ji nechat jen v ponozkach?

Informace z ruznych zdroju se ruzni, tak z toho nejsem moc moudra :nevim:
Diky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13744
23.11.12 19:40

Syn nosí kožené celokožené capáčky, takže ty se od ponožek neliší (v měkkosti). Pokud jí podkluzují nohy, pořiď spíš protiskluzové ponožky, pokud nemáte doma zimu. Já pořizovala capáčky aby měl nožičky víc v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048

Tak na odpovědi taky počkám :) Nám je 8 měsíců, ještě se teda nestaví, ale až začne tak jsem myslela, že bych mu dala ponožky s tim protiskluzem, máme asi dvoje, tak snad mu nebudou klouzat na parketách. Ale někde jsem četla, že bačkůrky apod. ničí nožičku, tak nevím…názory se fakt různí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Já nakoupila v HM ponožky s těma protiskluzovýma ťupkama a fungujou dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.11.12 19:41

Já jsem koupila capáčky Nolen, ponožky si furt sundávala :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.11.12 19:47

No názorů je dost - ponožky na měkké podlahy (koberce) na tvrdé raději obutí.. Já měla pro malou takový ty ponožko/boty vypadají trochu jako mokasíny.. Doma to máme půl na půl dlažba koberec.. V těch začínala chodit, na dlažbě nekloužou a na rozdíl od ponožek si je neuměla stáhnout.. Teď už běhá, tak má bačkůrky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.11.12 20:03

Pořídila bych buď měkké kožené capáčky nebo ponožky/punčochy s protiskluzem a nechala dítě bosa. Určitě bych pro takové dítě nepořizovala žádné bačkůrky. Synovi jsem dávala takové ty ponožky s koženou podrážkou:http://benito. cz/capacky-backurky/backurky-opice-[id-SX.0354.A0.15E].html .Moc dlouho je ale nenosil, naučil se hodně rychle stát a pohybovat tak, aby mu to neklouzalo, takže brzy mu stačily klasické ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.11.12 22:14

Do žádných botů ani capáčků bych nešla, u nás jely ponožky s protiskluzem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
23.11.12 23:09

Naše holčička má taky 9 měsíců a zrovna tenhle týden jsem ji kupovala kožené capáčky v tomhle obchodě, měli výprodej, takže mě vyšly i s poštovným na 250 :). jsou fajn, pohodlné, jsem moc spokojená http://www.nanozicky.cz/kozene-capacky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková