Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, chtěla bych si koupit vysoke kozačky, ale žádné nedopnu přes lýtko. Přitom je vidim na daleko silnějšich ženách! Poradíte, kde je koupit? Díky ![]()
Já mám tyto http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/…975716_n.jpg značka marco tozzi. Jsou z vnitřní strany na zip a šněrovací. Jsem sice hubená, ale lýtka mám taky nějaký divný, takže tyhle si povolím/utáhnu dle potřeby.
Zajdi k batovi, já mám lýtka jak hroch a vybrala jsem si tam!
@Romine ja jsem koupila riekery, uz je mam teda dyl, ale jsou delane na zip a na druhe strane na takove gumicky-knoflicky, takze se to prizpusobi ![]()
Zkus Baťu. Mám svalnatá lýtka - ale tam seženu vysoké kozačky (opravdu vysoké, i nad kolena) vždycky.
@lleennttiillkkaa ty jsou krásný, můžu se zeptat, kde jsi je koupila?
Já si kozačky kupuji ve zdravotnických potřebách např. značky Rieker nebo Apache nebo taky Ara. Jinde je přes lýtka nedopnu ![]()
Já sehnala kožené kozačky v CCC před dvěma roky a to se do naprosté většiny bot nevejdu
nebo to vypadá blbě, protože kolem kotníku je mi to volné, jak kdybych měla holinky a přes lýtko těsné, že mám uškrcenou nohu ![]()
Holky, obnovuji diskuzi
kde seženu kozačkyyy??
já občas něco málo dopnu, ale většinou ty které se mi líbí tak bez šance. Chybí mi třeba 4-5 cm abych dopnula - někdy i míň. Poraďte prosím kam chodíte na boty ![]()
Holky, chtěla bych poradit, kde seženu kozačky pro širší lýtko, teď aktuálně pro tuto zimu. Ráda bych černé na podpatku. Byla jsem v Deichmanovi, u Bati, v Tamarisu, v CCC, v Humanicu, ale prostě nic. Teda abych nekecala, v Tamarisu jedny měli, ale vypadaly jak gumáky, nelíbily se mi a u Bati za 5000 Kč, což tedy je nad můj rozpočet.