Koženková židle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
7.8.14 07:42

koženková židle

Ahoj holky, nemáte prosím vás někdo zkušenost s jídelníma židlema, které mají chromované nohy a sedák je černá koženka? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
7.8.14 08:21

Já mám chromové židle s oranžovou koženkou a naprostá spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
7.8.14 09:06

Naši mají černé a celkem ok, jen je na tom vidět každý otisk a kapka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
7.8.14 09:50

My takove mame, co te zajima? My jsme s nimi spokojeni, je na nich sem tam neco videt, ale lehce se otrou

• Citovat
  • Upravit
51
7.8.14 13:35

Holky, díky a odkud je máte? A mají 4 nohy, nebo jen jakoby 2? Já právě slyšela, že se dost lámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
13.10.16 23:34

Máme tento typ židle:
http://www.kika.com/…162988/romy/
Nejsou to přesně ty, které máme. Máme je cca 5 let. Jak dlouho vám vydržely? Jsem docela zklamaná. Jedna se začala loupat - bohužel to je hrozně vidět.
Má smysl nechat takovou židli znovu potáhnout nebo je lepší koupit nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.10.16 23:41

@Sára 1 řešíme teď naprosto to samé. I ten samý problém :nevim: Akorát máme jednu za 4 tisíce, od italského výrobce :roll:
máme je 7 let. Vzhledem k tomu, že uvažuji o koupi robotického vysavače, tak budeme zřejmě kupovat nové, které budou mít klasické 4 nohy, ale dizajn bych chtěla podobný.
Nevíš kolik případně stojí to přetažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
13.10.16 23:50

@neila To právě vůbec netuším. Ani nevím, jaký materiál bych vybrala. Byla jsem dost zklamaná. Na jedné židli je flek - nejspíš od vína nebo něčeho a nedostala jsem to dolu. Naivně jsem si myslela, že vše otřu a bude to v pohodě. O robotickém vysavači jsem taky kolikrát přemýšlela, ale už jen díky židlím (máme jich šest) to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný