Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, na pažích se mi předevčírem udělaly tyto dva flíčky (aspoň dřív jsem si jich nevšimla😃). Nesvědí, nebolí..Jen prostě jsou a žijou si svým životem
. Nevíte oč by mohlo jít? Třeba jen podrážděná, suchá kůže? Nechci hned běžet s tímto na kožní😒 😁
Možná jen otláček, alergická reakce na cokoliv, klube se pupínek či vřídek, atopický ekzém pokud je to suché.. a nebo ti někdo ve spánku aplikoval čip kterým tě teď bude ovládat 😂 😂
Takhle z fotky, bez více informací to může být vážně cokoliv. Dále to pozoruj, zda se jich nedělá více, nezvětšují se a pod. Pokud to do pár dni nezmizí nebo se to bude menit, ak bych zašla k dermatologovi.
@Veri.sta píše:
Možná jen otláček, alergická reakce na cokoliv, klube se pupínek či vřídek, atopický ekzém pokud je to suché.. a nebo ti někdo ve spánku aplikoval čip kterým tě teď bude ovládat 😂 😂Takhle z fotky, bez více informací to může být vážně cokoliv. Dále to pozoruj, zda se jich nedělá více, nezvětšují se a pod. Pokud to do pár dni nezmizí nebo se to bude menit, ak bych zašla k dermatologovi.
Jasně, to chápu😄 Ono to vlastně může být i podraždění z těsného oblečení (teď v zimé jedu uplé roláky
) a jak se člověk potí..Hned může vyskočit nějáka potvora ![]()
Na vyřešení kožních potíží se mi velice dobře osvědčily tento esenciální olej https://bewit.love/…kt/gold-red/?… spolu s tímto přípravkem https://bewit.love/…rawtein-c60/?…
Dobrý den prosím vás neví někdo kde mohu sehnat kožního lékaře Most a okolí? Volal jsem do Mostecké nemocnice tam mi řekli že mají plno a že bohužel musím hledat jinde také jsem volal MUDr Jana Vynklarková tam už prý mají plno zkoušel jsem i Bílinu, Teplice Klášterec nad ohří a také nic tak jsem Zkusil Ústí nad labem Dragon Jaroslav MUDr l.jr. a tam mi řekli že mají plno že mně vzít nemůžou i když mam žádanku na konec jsem volal na moji pojišťovnu a tam mi nahlasily čísla na které jsem už volal je to cca měsíc co se mi udělalo tohle na levém loktu a teď to mám už i na pravém není to bolavé ani to nesvědí ale mám strach že by mohlo jít o tu hnusnou nemoc před 2 měsíci jsem si nechal udělat genetiku kvůli atipeckému ekzemu v uších ale to jsem ještĕ nemĕl nic na loktu to by se snad ukázalo něco špatného v genetice?? Protože včera jsem byl u mého lékaře a on mi nato řekl že to na lupenku ani na psoriázu to nevipadá ale že neví oco jde že to prostě musí vydět kožní