Jedná se o svrab?

Anonymní
13.12.22 23:33

Jedná se o svrab?

Dobrý den, asi před 2 měsíci jsem byla prelecena od svrabu masti infectoscab asi 3× naposledy cca před 2-3 týdny. A teď mi na rameni vyskakujou vyrážky a občas i na břiše. Podle dr jsem prelecena a můžou vyskakovat vyrážky i po preleceni. Ale já si pořád nejsem jistá vyrážka sice nijak nesvědi ale i tak mě zajímá jestli to může být svrab?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
13.12.22 23:39

No vyrážka může naskočit i po přeléčení, pokud nesvědí, neměla bych strach. Ale pokud si chceš být fakt jistá a zbylo Ti trochu mastičky, tak si to ještě přetři. Svrab je sviňucha, taky jsem si to jednou dotáhla z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
14.12.22 08:04

Svrab může odeznívat klidně i tři měsíce… Ale může se vrátit, pokud zůstalo někde něco pořádně nevyčištěné, nevyprané. Je to mrcha. Syn to kdysi dotáhl ze školy v přírodě a myslela jsem, že mě je.bne, nekonečný příběh :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.1.23 14:54

Může to být svrab?

Dobrý den,
moc ráda bych se zeptala, jestli máte zkušenost, zda by toto mohl být svrab, přes noc se mi to objevilo na ruce, jinak mě už dost dlouho svědí obličej, pokožka hlavy i tělo, občas naskočí nějaký pupínek, hlavně na obličeji a teď toto, teď to začlo svědit i v noci.
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.23 12:43

@stepi 77
Dospělý má svrab v obličeji a ve vlasech jen výjimečně, děti naopak většinou. Jestli to máte i tam, tak to spíš svrab není. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek