Krádež na internetu, jak postupovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.10.13 21:42

kradez na internetu

Mam dotaz jedna pani me na internetovem portalu okradla o 1000kc za oblecky pro prcka kdyz na ni podam trestni oznameni bude to neco platne co ji hrozi? prosim o udrzeni anonimity

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3815
2.10.13 21:45

To by se vás muselo sejít víc a škoda by musela přesáhnout tuším 5000, jedině dát oznámení aby se přihlásili další okradení a podat hromadnou žalobu. Jinak je to myslím jen přestupek, ale zeptala bych se rovnou na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.10.13 21:45

No pokud je to jenom u Tebe za tisíc korun, tak je to přestupek a paní dostane pokutu na přestupkové komisi. Pokud toho má víc a půjde to přes 5 tisíc, tak už by to bylo na trestný čin - projížděla jsi její jméno, příjmení, číslo účtu na googlu, jestli toho nemá víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.10.13 21:47

Myslím, že až od 5 000,– se to považuje za trestný čin :nevim: možná se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.10.13 22:04

Jdi to nahlásit na policii. Třeba toho paní bude mít víc. Já jednou přišla na Aukru o 197Kč, řešila jsem to jen s Aukrem a ty mě poslali někam!!!.No a nakonec se ukázalo, že paní po těch 200Kč nakradla 80 000Kč. Asi také čekala, že na tu policii nikdo nepůjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
2.10.13 22:14

Dej si tu práci a běž na policii. Mě se to taky stalo, a ne jednou :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat