Králíček a miminko, jde to?

25.2.14 21:36

Králíček a miminko, jde to?

Ahoj, ahoj ;) máme doma králíčka, kterého jsme si pořídili když už měla dcerka 4 roky, takže z něj měla radost a on měl radost z ní. Četla jsem na internetu zkušenosti některých chovatelů králíčku a rodičů novorozených miminek že se né vždy musí snést. Nemáte někdo zkušenost? Pokoušíme se s manželem o dalšího prcka, ale mám strach ohledně snášenlivosti se zvířetem. :think: Samozřejmě že bych je nikdy nenechala osamotě, králíka a mimino, jen člověk nikdy neví co se přihodí, a králíci jsou hodně hbití, o tom žádná. Také bych do budoucna chtěla do domečku psa, co pes a miminko? Chtěli bychom Aljašského malamuta.Je to taková větší, ale krásná obluda :srdce: :D děkuju za názory :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
25.2.14 21:38

Kamarádka má králíka a i morče. A bez problémů, Králíka jen nechala na doporučení lékařky naočkovat.
Celkově ale pokud už jde dítě do domácnosti se psem je riziko i před genetické predispozice k alergiím menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.2.14 21:39

Mám dva psy (bernský salašnický pes a australský ovčák), dvě kočky, dva králíky, morče, andulku, chameleona, měli jsme potkany a teď slintám nad ježkem :jazyk: Jo a máme dvě děti (22m a skoro 4m) problém v tom nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.2.14 21:40

Ja teda nevim, kde kralika mate, ale pochybuju, ze by novorozenec mel primy kontakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
25.2.14 21:44

Já mám taky králíka, prostě jsem ho k malé nepouštěla když byla mimino aby jí třeba nepoškrábal, ale jak začala chodit tak se z nich stali parťáci..i když Bunny je z ní občas na mrtvici a radši si zaleze někam do klídku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
25.2.14 21:46

tady je příklad letní pohodičky na zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
25.2.14 21:49

@syselinka Pekne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.2.14 21:59

Já se vyjádřím jen k tomu malamutovi - jestli ho nechceš zapřahat do saní, tak si ho rozhodně nepořizuj. Je to pes pro VELMI sportovně naladěného majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
25.2.14 22:09

Tak my máme taky králíka pořídili jsme si ho když bylo malý 11 m a v pohodě. Malá z nĕj má velikou radost. Dětské doktorky jsem se ptala, zda by mohla od něj něco chytnou a prý ne, pokuď je očkovány a v čistotě. Tak je spolu nechám vyblbnout, ale dávám na ně pozor, aby malou neškrábnul atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.2.14 22:11

Asi je třeba vyzkoušet…jelikož moje dítě se narodilo bohužel jako alergik, ode mě každý bohužel uslyší dítě a zvíře ne-e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.2.14 22:11
@Lucie_Sx píše:
Já se vyjádřím jen k tomu malamutovi - jestli ho nechceš zapřahat do saní, tak si ho rozhodně nepořizuj. Je to pes pro VELMI sportovně naladěného majitele.

S tím souhlasím, takže pokud by to měl být pejsek čistě k domku jen na občasné procházky a navíc hodný k dětem, tak za mě Leonberger :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
25.2.14 22:25

Dítě bude spokojené - zvíře možná méně :D ale problém v tom nevidím

syn dává kočkám pěkně zabrat, morče kupodivu bral lépe a „netýral“ ho jako ty kočky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.2.14 22:26

@Aletheia u nás taky nejvíc trpí kočky :roll:  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.2.14 22:44

Zvířátko a miminko to je super kombinace. Máme pejska a tři děti a je to úžasný a spousta legrace.
Navíc děti jsou zdravější a veselejší, když je doma i nějaký ten chlupatý mazlíček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
25.2.14 22:48

Mi máme doma dvě kočky :lol: teda už asi jednu :,( a jsou venku na zahradě :mrgreen: když vklouznou do vnitř tak jsou v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný