Kraťasy - Lidl Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kraťasy - Lidl Brno
Ahoj, nevíte jestli v některém brněnském Lidlu mají ještě chlapecké kraťasy z aktuálního letáku - platného ode dneška? Koupili jsme 98/104, ale jsou velké, potřebovala bych je nejlépe vyměnit. Díky moc Zuzz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zuzz píše:
Ahoj, nevíte jestli v některém brněnském Lidlu mají ještě chlapecké kraťasy z aktuálního letáku - platného ode dneška? Koupili jsme 98/104, ale jsou velké, potřebovala bych je nejlépe vyměnit. Díky moc Zuzz
ve tři odpoledne jsem projížděla Komárov, Zvonařku a Slatinu - ve všech ještě nějaké kraťasy měli. Ale číslo nevím. A bylo toho málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky je musím zítra vrátit jsou v pase moc velké. Jinak jsou pěkné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zavolej na infolinku Lidlu
@Zuzz bylo mi řečeno, že když se jedná o aktuální věc - tedy momentálně v letáku, tak máš tu možnost, že…Máš učtenku, na ni je dole tel. číslo. Tam zavolej a paní by ti měla říct, kde se to dané zboží ještě nachází a stáhnou ti ho do toho tvého lídlu. Řekl mi to pracovník z Lidlu. U nás v Ustí to tak funguje, respektive našla jsem velikost co jsem potřebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka píše:
@Zuzz bylo mi řečeno, že když se jedná o aktuální věc - tedy momentálně v letáku, tak máš tu možnost, že…Máš učtenku, na ni je dole tel. číslo. Tam zavolej a paní by ti měla říct, kde se to dané zboží ještě nachází a stáhnou ti ho do toho tvého lídlu. Řekl mi to pracovník z Lidlu. U nás v Ustí to tak funguje, respektive našla jsem velikost co jsem potřebovala.
Jo tak já tohle zrovna nedávno zkoušela a danou službu už zrušili. Bohužel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Navli píše:
Jo tak já tohle zrovna nedávno zkoušela a danou službu už zrušili. Bohužel.
A to myslím Brno a okolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka píše:
na oblečení to nefunguje, dnes jsem tam kvůli oblečení volala a měla jsem smolíka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sehnalimjste holcici kratase? Ve slatine pry nebyly zadny, hned na otviracce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žanysek píše:
Sehnalimjste holcici kratase? Ve slatine pry nebyly zadny, hned na otviracce.
v komárově v 7 ráno stohy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je zajimavy. Ja vyslala mamku po ceste do prace aby se tam stavila a pry ani jedny holcici. Tak mame aspon sukynky a tricka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žanysek píše:
Tak to je zajimavy. Ja vyslala mamku po ceste do prace aby se tam stavila a pry ani jedny holcici. Tak mame aspon sukynky a tricka.
Já si myslím, že to je rozdělený co jim padne pod ruku. U nás občas od něčeho mají tunu a od druhého skoro nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, taky spatna zkusenost. Manzel se stavil po ceste do prace (jeste chvilinku tam stal, nez vubec otevreli) v lidlu v praze libni, chteli jsme holcici leginky, nemeli jedny jediny!!! Fakt jsem nastvana… ze ho tam chudaka zenu, on t! ky nastvany, ze mohl byt driv v praci… videli jste nekde ty leginky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anorien Leginky měli v pohodě na Kolbenově, ale jen větší velikosti, menší byli vybrané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@k.a.c.k.a.1 píše:
Taky je musím zítra vrátit jsou v pase moc velké. Jinak jsou pěkné.
Jojo, takových nás bude víc, vzala jsem ty nejmenší a stejně jsou velké… podle mě jsou tam blbě všité gumy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás mají vždycky všechno, nikdy se mi nestalo, ž e by něco neměli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit