Kraťasy - Lidl Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
603
13.5.13 21:59

Kraťasy - Lidl Brno

Ahoj, nevíte jestli v některém brněnském Lidlu mají ještě chlapecké kraťasy z aktuálního letáku - platného ode dneška? Koupili jsme 98/104, ale jsou velké, potřebovala bych je nejlépe vyměnit. Díky moc Zuzz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47103
13.5.13 22:04
@Zuzz píše:
Ahoj, nevíte jestli v některém brněnském Lidlu mají ještě chlapecké kraťasy z aktuálního letáku - platného ode dneška? Koupili jsme 98/104, ale jsou velké, potřebovala bych je nejlépe vyměnit. Díky moc Zuzz

ve tři odpoledne jsem projížděla Komárov, Zvonařku a Slatinu - ve všech ještě nějaké kraťasy měli. Ale číslo nevím. A bylo toho málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.5.13 22:07

Taky je musím zítra vrátit jsou v pase moc velké. Jinak jsou pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.5.13 22:10

zavolej na infolinku Lidlu

@Zuzz bylo mi řečeno, že když se jedná o aktuální věc - tedy momentálně v letáku, tak máš tu možnost, že…Máš učtenku, na ni je dole tel. číslo. Tam zavolej a paní by ti měla říct, kde se to dané zboží ještě nachází a stáhnou ti ho do toho tvého lídlu. Řekl mi to pracovník z Lidlu. U nás v Ustí to tak funguje, respektive našla jsem velikost co jsem potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
13.5.13 22:12
@Niqitka píše:
@Zuzz bylo mi řečeno, že když se jedná o aktuální věc - tedy momentálně v letáku, tak máš tu možnost, že…Máš učtenku, na ni je dole tel. číslo. Tam zavolej a paní by ti měla říct, kde se to dané zboží ještě nachází a stáhnou ti ho do toho tvého lídlu. Řekl mi to pracovník z Lidlu. U nás v Ustí to tak funguje, respektive našla jsem velikost co jsem potřebovala.

Jo tak já tohle zrovna nedávno zkoušela a danou službu už zrušili. Bohužel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
13.5.13 22:12
@Navli píše:
Jo tak já tohle zrovna nedávno zkoušela a danou službu už zrušili. Bohužel. :roll:

A to myslím Brno a okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
13.5.13 22:15
@Niqitka píše:

na oblečení to nefunguje, dnes jsem tam kvůli oblečení volala a měla jsem smolíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
13.5.13 22:19

Sehnalimjste holcici kratase? Ve slatine pry nebyly zadny, hned na otviracce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
13.5.13 22:20
@Žanysek píše:
Sehnalimjste holcici kratase? Ve slatine pry nebyly zadny, hned na otviracce.

v komárově v 7 ráno stohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
13.5.13 22:22

Tak to je zajimavy. Ja vyslala mamku po ceste do prace aby se tam stavila a pry ani jedny holcici. Tak mame aspon sukynky a tricka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
13.5.13 22:25
@Žanysek píše:
Tak to je zajimavy. Ja vyslala mamku po ceste do prace aby se tam stavila a pry ani jedny holcici. Tak mame aspon sukynky a tricka.

Já si myslím, že to je rozdělený co jim padne pod ruku. U nás občas od něčeho mají tunu a od druhého skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.5.13 22:26

Jojo, taky spatna zkusenost. Manzel se stavil po ceste do prace (jeste chvilinku tam stal, nez vubec otevreli) v lidlu v praze libni, chteli jsme holcici leginky, nemeli jedny jediny!!! Fakt jsem nastvana… ze ho tam chudaka zenu, on t! ky nastvany, ze mohl byt driv v praci… videli jste nekde ty leginky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101525
13.5.13 22:34

@anorien Leginky měli v pohodě na Kolbenově, ale jen větší velikosti, menší byli vybrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101525
13.5.13 22:35
@k.a.c.k.a.1 píše:
Taky je musím zítra vrátit jsou v pase moc velké. Jinak jsou pěkné.

Jojo, takových nás bude víc, vzala jsem ty nejmenší a stejně jsou velké… podle mě jsou tam blbě všité gumy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
13.5.13 22:37

U nás mají vždycky všechno, nikdy se mi nestalo, ž e by něco neměli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie