Značkové oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mmarketa04
12.5.13 11:31

značkové oblečení

Ahoj mamiky, todle diskusní téma jsem založila proto, protože se chic zeptat jestli někdo nevíte kde sehnat nějaké značkové oblečky např. F&F, H&M, NEXT…
Někde jsem viděla mikinku za 900,– a tolik pěněz se mi dávat nechce, protože mimčo vyroste a co já s tím?
Neznáte nějaké stránky?
Předem za odpověďi děkuju :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
12.5.13 11:40

Co zkusit aukro, mimibazar, tak jsou i celkem levné vecičky, mám s tím dobré zkušenosti :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
12.5.13 11:50

Já kupuju značkové hadříky po 10kč v sekáči :-) Beneton, CAčko, HMko, Next atd :-) a jsou jak nové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
12.5.13 11:57

Objednávala jsem tady a zboží přišlo jako nové. Z obchodu rychlá a bezproblémová komunikace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
12.5.13 12:37

Většinou kouknu na mimibazar a aukro, ale to i teda použité, ale po malých dětech to je kolikrát jak uplně nové :)

• Citovat
  • Upravit
3739
12.5.13 12:47

Taky tak ;-) Mimibazar pro 2,5leteho raubire pravidelne ;-) a opravdu mam jen dobre zkusenosti, a veci opravdu vypadaji jak nove :-) nebo Mimiaukce, ale tam je to uz kolikrat drazsi kdyz to aukcuje vic lidi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.5.13 12:49

F&F je k sehnani v kazdem hyper Tescu a ceny jsou celkem priznive, urcite ne 900,– za mikinu ;-)
Nebo jak uz tady zminovaly holky nade mnou, Mimibazar, Aukro, Bazos…Ja tam prodavala spoustu nezniceneho znackoveho obleceni za par korun, obcas tam i nakoupim a vzdy pekne obleceni za zlomek puvodni ceny.

Nebo pokud mas nekde na okoli lokalni burzy nebo detske bazary, nektere z nich jsou dobre zasobene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.5.13 13:29

Next a H&M přes mmb (objednávám z britského H&M, mají lepší ceny), F&F nekupuju, ale je v každém Tescu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmarketa04
12.5.13 17:08

@Drovers děkuju za radu :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
123
3.6.22 00:41

Výprodej značkového oblečení

Dobrý den.
Ráda bych obnovila tuto skupinu.
Prodávám značkové oblečení nakoupené pro eshop, který nakonec nebyl zrealizován.

Všechno zboží je zcela nové, zabalené a s visačkou.
Všechno ze zahraničí a značkové.
Prodáváme to za 1/3 původní ceny takže velmi luxusní nabídka.
(např. šaty za původní cenu 1000,– necháme za 350,– apod.)

Níže uvádím odkaz na fotogalerii.
Nejsou zde uvedeny ceny protože v tom množství zboží by to ani nešlo ale pokud budete mít zájem tak mi stačí poslat číslo fotek a já Vám dohledám další fotky a pošlu cenu jak původní tak novou.

https://metztli1.rajce.idnes.cz/

Možnost vyzkoušení a odběru Brno či Znojmo a nebo posílám zásilkovnou.

Je tak spousta moc pěkných kousků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat