Značkové oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Co zkusit aukro, mimibazar, tak jsou i celkem levné vecičky, mám s tím dobré zkušenosti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju značkové hadříky po 10kč v sekáči
Beneton, CAčko, HMko, Next atd
a jsou jak nové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávala jsem tady a zboží přišlo jako nové. Z obchodu rychlá a bezproblémová komunikace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou kouknu na mimibazar a aukro, ale to i teda použité, ale po malých dětech to je kolikrát jak uplně nové ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky tak
Mimibazar pro 2,5leteho raubire pravidelne
a opravdu mam jen dobre zkusenosti, a veci opravdu vypadaji jak nove
nebo Mimiaukce, ale tam je to uz kolikrat drazsi kdyz to aukcuje vic lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
F&F je k sehnani v kazdem hyper Tescu a ceny jsou celkem priznive, urcite ne 900,– za mikinu ![]()
Nebo jak uz tady zminovaly holky nade mnou, Mimibazar, Aukro, Bazos…Ja tam prodavala spoustu nezniceneho znackoveho obleceni za par korun, obcas tam i nakoupim a vzdy pekne obleceni za zlomek puvodni ceny.
Nebo pokud mas nekde na okoli lokalni burzy nebo detske bazary, nektere z nich jsou dobre zasobene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next a H&M přes mmb (objednávám z britského H&M, mají lepší ceny), F&F nekupuju, ale je v každém Tescu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výprodej značkového oblečení
Dobrý den.
Ráda bych obnovila tuto skupinu.
Prodávám značkové oblečení nakoupené pro eshop, který nakonec nebyl zrealizován.
Všechno zboží je zcela nové, zabalené a s visačkou.
Všechno ze zahraničí a značkové.
Prodáváme to za 1/3 původní ceny takže velmi luxusní nabídka.
(např. šaty za původní cenu 1000,– necháme za 350,– apod.)
Níže uvádím odkaz na fotogalerii.
Nejsou zde uvedeny ceny protože v tom množství zboží by to ani nešlo ale pokud budete mít zájem tak mi stačí poslat číslo fotek a já Vám dohledám další fotky a pošlu cenu jak původní tak novou.
https://metztli1.rajce.idnes.cz/
Možnost vyzkoušení a odběru Brno či Znojmo a nebo posílám zásilkovnou.
Je tak spousta moc pěkných kousků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamiky, todle diskusní téma jsem založila proto, protože se chic zeptat jestli někdo nevíte kde sehnat nějaké značkové oblečky např. F&F, H&M, NEXT…

Někde jsem viděla mikinku za 900,– a tolik pěněz se mi dávat nechce, protože mimčo vyroste a co já s tím?
Neznáte nějaké stránky?
Předem za odpověďi děkuju