Letní výprodej v Nextu?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Letní výprodej v Nextu ?
Ahoj holky, slyšela jsem, že v Nextu býva dvakrát do roka výprodej, nevite kdy bude ten letni? díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To bude asi koncem léta, ne? Nebo nevím, ale bývá to tak jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elfans píše:
Polovina července. Víkend kolem 12ctého.
fakt
Tak na to musím počíhat. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si vybavuju, ze loni byl u nas 14.7., mozna to nebyl prvni den. Vdavala se mi totiz ten den sestra a ja rychle potrebovala pro malyho svetrik, protoze se ochladilo. Sehnala jsem set svetriku na knofliky a tricka za 220 CZK- zlevneno z 800 CZK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se asi blbě zeptám, ale je v ČR prodejna Next jinde, než v Brně a Praze? Nevygůglila jsem teda nic, ale je fakt, že se radši zeptám tady, to je rychlejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky
Pro BellinkuX, našla jsem, že v ČR jsou 4 prodejny Next, Praha, Brno, Jihlava a Liberec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BellinkaX píše:
Já se asi blbě zeptám, ale je v ČR prodejna Next jinde, než v Brně a Praze? Nevygůglila jsem teda nic, ale je fakt, že se radši zeptám tady, to je rychlejší
@elfans píše:
Polovina července. Víkend kolem 12ctého.
No to taky koukám, já myslela tak polovinu srpna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem v 7 měsíci a oblečení z nextu žeru, myslíte že bychom to tam na tom vyprodeji přežili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co píšete, tak by teď měl být tento týden vyprodej. Nevíte kdy přesně začíná? Jestli už v pátek nebo až v sobotu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsem volala na prodejnu a prej to začíná už v pátek 12.7.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smilestrawberry Není zač, snad to tak opravdu bude
určitě tam bude hned od rána narváno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majjasl a v kolik hodin otvírají, nevíš? Já mám pocit, že v zimě otvírali jinak než normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit