Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Znám a moc dobře, toto se mi děje v obchodě pravidelně. Jako by byla náhle kriva podlaha, musím zapnout svaly na nohou abych se nevybulila nebo se něčeho chytit…dělá mi to už několik let, vetsinou i v kuchyni pri vareni, tam se taky takhle „houpu“
…prý je to psychika…panicka porucha
@Anonymní píše:
Znám a moc dobře, toto se mi děje v obchodě pravidelně. Jako by byla náhle kriva podlaha, musím zapnout svaly na nohou abych se nevybulila nebo se něčeho chytit…dělá mi to už několik let, vetsinou i v kuchyni pri vareni, tam se taky takhle „houpu“…prý je to psychika…panicka porucha
Dekuji moc za odpoved. Psychika by mi k tomu opravdu sedela. Neustale mam v hlave vylozene strach a uzkostmi trpim radu let. Je čas si o tom s nekym promluvit.
@Anonymní píše:
Dekuji moc za odpoved. Psychika by mi k tomu opravdu sedela. Neustale mam v hlave vylozene strach a uzkostmi trpim radu let. Je čas si o tom s nekym promluvit.
Nápodobně:-) je to opravdu hrůza. Že začátku jsem vždy ihned zpanikařila a nemohla se ani nadechnout, začal mi brnet hrudník atd…a pak jsem ještě pár hodin byla úplně mimo.. teď už aspoň tolik nepanikařím ale děje se to pořád a pořád
Chtela bych vedet, jestli se s tim uz nekdo setkal. Uz pred lety se mi treba v nakupaku stalo, ze se mi jakoby svet posune nahoru a dolu. Je to velmi silny pocit v hlave i v nohach. Trvalo to treba par sekund a proste se podlaha rychle posunula nahoru a pak zpatky.
Ted se to vratilo a je to mnohem intenzivnejsi a o neco delsi. Vzdy, kdyz to prijde a ja slapnu tak jakobych dopadla nohou o neco driv, nebo se podlaha posunula ke mne a proste cely svet se posune nahoru a dolu. Pak udelam dalsi krok a zase, pote to zmizne. Vsimla jsem si, ze se mi to ted stalo 2× a to po jizde vytahem a opet v nakupaku. Je to opravdu intenzivni ale kratkodoby. Nesetkal se s tim nekdo?