Krátký/dlouhý v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Krátký/dlouhý v práci
Zdravím, budu mít práci v kanceláři avšak budu mít krátký/dlouhý týden. Nějaký tipy jak zvládnout 12 hodin v kancléři? Nebo děláte to tu někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Krátký, dlouhý jsem dělala, ale ne v kanceláři, ale kamarádka dělá dvanáctky na vrátnici, je tam sama, takže s nikým nepokecá, je jenom tam takže žádné obchůzky, aby jí to uteklo a stejně si to pochvaluje. To se musí asi zkusit.
Příspěvek upraven 25.05.24 v 17:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodne kafe ![]()
Sice jsem nikdy nemela ofiko 12h, ale jednu dobu jsem byla schopny byt v kanclu nekdy i 14…mlada a blba
Hodinova pauza na obed pomahala a odpo to chtelo nejakou svacinu ![]()
A prubezne se zvedat od stolu, jinak si odrovnas zada i nohy.
Pokud budes moct tak aspon na cast dne na usi sluchatka s oblibenou hudbou nebo podcastem.
Jinak nevim, co ke tvoje nejvetsi obava, chtelo by to specifikovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas mám 11h brigádu, s lidma, takže si pokecam, ale někdy moc nechodí. Tak si beru knížku nebo poslouchám podcasty a dá se to. Záleží co budeš dělat, jestli to bude různorodý, tak ok, jinak bych to nedala, stačí mi 8 hodin v kanclu ve dny, kdy se nic moc neděje, to mi přijde jako věčnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etrik píše: Více
Já mám dva dny práce, dva volno. Fakt je někdy nuda, proto chodím na emimi, opakuji anglinu, objednávám vše možné, prohlížím dovolené. Dovolili nám i číst knížky. Nejsem v kanclu teda. Někdy to fak pomalu utíká, že hledám diskuze, kde to uteče
, ale stojí mi za to mít tolik volna, což je i v tvém případě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liberalissima píše: Více
Prodávám v malém obchodě. Měla jsem dříve i svůj 4 roky, samozřejmě jsem slyšela dveře a než zákazník vešel už jsem stála. Ja treba doma malokdy stihnu i otevřít email, objednat se k doktrorům. Vše nechávám do práce. Neměnila bych. V dubnu jsem měla 16 dní volno za ten měsíc. Mám to tak pořád. Vždy jsem měla čas ny výlety ve všední dny se synem, volné dny nechodil do družiny. Teď už je velký a mám čas pro sebe, hlavně na cvičení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
Je to malá firma, takže v podstatě všechno- zákaznická podpora, tvorba obsahu na webovkách, marketing a tak. Já jen aby to člověk na počítači těch 12 hodin dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska999999 píše: Více
Je to malá firma, takže v podstatě všechno- zákaznická podpora, tvorba obsahu na webovkách, marketing a tak. Já jen aby to člověk na počítači těch 12 hodin dal. Abych neměl tu únavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem zákaznický servis přímo v obchodě, ale taky to bylo 12 hodin na PC. Naštěstí velký obchod tak jsme třeba chodili roznášet nějaké papírové objednávky prodavačům po odděleních, to se člověk protáhl a prošel. Na kafe i svačinu i mimo přestávku, samozřejmě po domluvě s kolegy, naštěstí nás nikdo nehlídal. Takže dalo se to a mimo ty dvanáctky teda spousta volna, to bylo super. Lepší než od pondělí do pátku od 8 do 17 a muset si brát propustky k lékaři nebo volno na úřad. Bohužel s malým dítětem se tam vrátit nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše: Více
Tyjo tak to se divím, co jsem zamlada dělala po obchodech, tak to bylo od nevidím do nevidím. Tohle bych brala taky, klidně i za cenu míň peněz tyjo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi, to už je ale hodně let, jsem se byla ptát na práci nebo brigádu v malém obchodě a tam mi rovnou řekli, že celou směnu (12 hodin) stát i když tam nikdo není, že vedení tam má kamery
Tak to bych nedala teda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marieke píše: VíceŘekla bych, že dnes je to volnější a kam kouknu, tak sedí. Já mám židli za pultem, vedle jsou dvě zlatnictví a tam sedì po dvou dokonce a kousek dál to mají podobné. Bude mi za dva roky pade, furt mi to vyhovuje. Mamka odešla z účtárny prodávat ať do důchodu, aby měla dlouhý-krátký. Chtěla být víc dnů doma na zahrádce. Dost lidem to vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etrik píše: Více
Chce to pravidelne pauzy…na chvili vstat, se protahnout, idealne mit moznost koukat chvili do dalky, aby si odpocaly i oci. Dbat na pitny rezim, to ti pak zaruci i ty prestavky
Snad to neni nejaka silenost, kde se clovek nehne ze zidle x hodin, to je pak o zdravi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit