Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Chtěla jsem napsat, že všichni. A píšu to, protože od jistého věku a dřepění u pc to tak prostě je. Rehabky doporučuji při nemocenské. A najdi si fyzioterapeuta.
Nevím jak krční, já mám problémy s hrudní páteří. 1. února se mi blokla záda, musela jsem na urgent, po bytě jsem lezla ten den po čtyřech. Od té doby jsem doma, léky jsem brala měsíc… mám za sebou dvě fyzioterapie, cvičím. Lepší je to o dost, ale do práce se ještě necítím jít… dost se natahám s ležícími pacienty…to bych ještě nezvládla.
Mně bolela asi 3 měsíce, nechodila jsem k doktorce, prostě jsem cvičila doma a mazala si páteř nějakým chladivým gelem.
Jsem na světě teprve 57 let, takže zatím nevím, kdy se to zlepší, ale snad už brzy…
![]()
@Anonymní píše: Více
U mě aktuálně jedu 5 měsíc. CB syndrom, TOS, čekám na magnetickou rezonanci. Dobře 30 fyzio za sebou, ultrazvuk, elektro léčba, 3× denně cvičím.
3 měsíce na PN, nezvládala jsem se ani najíst…
Najít dobrého fyzioterapeuta, vyšetřit a najít příčinu, upravit životní styl a procvičit se k úlevě.
Dobry den,
ma tady nekdo problemy s krcni pateri?
Jak dlouho vam to trva, nez se to zlepsi?
Mam to ted poprve. Behem mesice se to zhorsilo. Ted chodim na rehabky. Ale ma dny, kdy je to horsi a kdy lepsi. Boli me v zatylku, potom sije, obcas prechazi do lopatky a take nekdy na zadni cast hlavy a spanky.
Prasky jsem brala prvnich 14dnu, ted uz se bojim necim cpat. Uz mi to prijde nekonecny kolobeh.
Chodim do prace, tak nejak prezivam.