Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Respirator a k doktorovi, samozrejme! Muzete se nakazit, proc by ne… Taky ted ma spalu nase dite, jinak je naprosto bez priznaku, jen vyrazka jako struhadlo. Sla jsem s nim kvuli divne vyrazce, jen tak pro jistotu, ze budu za blazna, ale vytreli krk a dostalo penicilin. Lepsi jit, nez se zanedbat a resit komplikace. Prosim anonym, zdravotni stav.
@Anonymní píše: Více
Ja právě nechci vypadat jak hypochondr..když nemám jiné příznaky, ani vyloženě vyrážku na těle.. Přeji vám brzké uzdravení!
Tak uplne dobre ti neni, kdyz mas pocit, ze na tebe neco leze. Ja bych sla, rekla, ze mam doma dite se spalou a necitim se celkove dobre, jestli mohu pro jistotu poprosit o cysetreni. To je preci normalni, s timhle zajit, ne? Nejsi hypochondr. Nanejvys se treba u tebe sesla viroza soubezne se spalou ditete, ale od toho tu je ten doktor, zrovna tohle mi neprijde jako zneuziti pece.
Anonym
Ahoj holky, mám doma maroda se spálou. Dnes ráno jsem se probudila s horkým tvaremi i uši cítím, že mám teplé a takovéto pupínky viz foto. Nemám teplotu, v krku mě nebolí, jen cítím, že budu mít asi rýmu. Myslíte, že mám plašit a letět k dr? Aby si netukala na čelo. Dítko co mám doma je sypané celé, já mám zatím jen toto v obličeji.