FOTO: Je to spála nebo něco jiného?

Anonymní
12.3.26 07:59

Spála nebo něco jiného?

Ahoj holky, mám doma maroda se spálou. Dnes ráno jsem se probudila s horkým tvaremi i uši cítím, že mám teplé a takovéto pupínky viz foto. Nemám teplotu, v krku mě nebolí, jen cítím, že budu mít asi rýmu. Myslíte, že mám plašit a letět k dr? Aby si netukala na čelo. Dítko co mám doma je sypané celé, já mám zatím jen toto v obličeji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.3.26 08:11

Respirator a k doktorovi, samozrejme! Muzete se nakazit, proc by ne… Taky ted ma spalu nase dite, jinak je naprosto bez priznaku, jen vyrazka jako struhadlo. Sla jsem s nim kvuli divne vyrazce, jen tak pro jistotu, ze budu za blazna, ale vytreli krk a dostalo penicilin. Lepsi jit, nez se zanedbat a resit komplikace. Prosim anonym, zdravotni stav.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.26 08:19
@Anonymní píše: Více

Ja právě nechci vypadat jak hypochondr..když nemám jiné příznaky, ani vyloženě vyrážku na těle.. Přeji vám brzké uzdravení!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.26 08:32

Tak uplne dobre ti neni, kdyz mas pocit, ze na tebe neco leze. Ja bych sla, rekla, ze mam doma dite se spalou a necitim se celkove dobre, jestli mohu pro jistotu poprosit o cysetreni. To je preci normalni, s timhle zajit, ne? Nejsi hypochondr. Nanejvys se treba u tebe sesla viroza soubezne se spalou ditete, ale od toho tu je ten doktor, zrovna tohle mi neprijde jako zneuziti pece. ;) Anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.26 20:17

Jak to dopadlo? :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení