Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Příspěvek upraven 22.08.24 v 23:25
@AnoNe píše: Více
Děkuji moc za reakci, mám praktika, který moje přání ohledně rehabilitací úspěšně zametl pod koberec, snažím se cvičit cviky na uvolnění krční páteře, nahřívání nepomáhá a mám napsaný Magnosolv.
V lékárně mi doporučili Magnerot, tak beru 2× denně ten.
A co zajit na fyzioterapie? A objednat se proste na ortopedii? Pokud mas nekde neco skripleho, zablokovaneho apod., tak ti horcik nepomuze ![]()
Nektera fyzioterapeuticka centra mají svého doktora, který ti rehabilitace na pojišťovnu předepíše, nepotřebuješ k němu zadanku od praktika.
Nebo jsou placení fyzioterapeut. Objednej ae, výsledek bude rychle.
Zkus navštívit fyzioterapeuta, který by mohl zjistit příčinu a doporučit cílené cvičení na uvolnění svalů a posílení krční páteře. Také by mohly pomoci teplé obklady na postiženou oblast nebo jemné masáže, aby se svaly uvolnily. Pokud se stav nezlepší, zvaž návštěvu lékaře pro další vyšetření.
Dobrý den, moc moc prosím 🙏o radu. Mám neustále křeče krční páteře, které postupují až do krku…jdou mi jakoby ze strany směrem pod klíční kost. Několikrát denně mám pocit, že když špatně otočím hlavou, tak mě ta křeč "udusí ". Beru hořčík proti křečím, žádná změna ani po měsíci užívání. Prosím je něco, co zabere? Děkuji ❤️