Křeč do hlavy

11.10.23 17:26

Křeč do hlavy

Ahoj všem, chci se optat, zda má někdo podobný problém jako já. Čas od času se mi stane, že mě chytne křeč do hlavy, opakuje se třeba každé dvě minuty a vždy do stejného místa. Stává se mi to zhruba 3× za rok. Nikdy jsem nevypozorovala žádný reálný spouštěč. Neurologii jsem prošla a tam mě poslali na magnetickou rezonanci, kde nic nenašly. Od neděle mám angínu, nasadili mi penicil a bohužel opět od včera mám ty křeče. Říkala jsem si, zda to nemůže být od léků, ale v pribalaku nic nepisou o tomto vedlejším účinku a jindy, když mě to chytne, tak nejsem nemocná. Nestává se to někomu? Co byste mi poradili? Pitný režim mám poctivý a občas beru hořčík a jiné minerály, ale dle laborky mám vše v normálu. Budu ráda za Kazdou odpověď. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
phdr.jelen
11.10.23 19:19

Nevím, jestli to je přímo křeč, ale vystřelení, kdy to pak několik sekund bolí, ano. Dřív jsem to nemíval, začlo to až s potížema s krční páteří, kdy mám čas od času něco jako migrény.

• Citovat
  • Upravit
24717
11.10.23 19:21

Jak křeč do hlavy? Jakože do nějakého konkrétního svalu na hlavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 20:20

@lucad77 nevím jestli do svalů, ale prostě do stále stejného místa na hlavě. Je to na prave straně ale jakoby zezadu hlavy nahoře. Prostě to vystřelí, zabolí cca 2 sekundy a pak se to opakuje pravidelně a trvá třeba 2-3hodiny. S krční páteří mám problémy, to chodím na fyzioterapii, ale momentálně se cítím s krkem v pohodě, ani mě nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
12.10.23 18:43
@Jitushka888 píše:
@lucad77 nevím jestli do svalů, ale prostě do stále stejného místa na hlavě. Je to na prave straně ale jakoby zezadu hlavy nahoře. Prostě to vystřelí, zabolí cca 2 sekundy a pak se to opakuje pravidelně a trvá třeba 2-3hodiny. S krční páteří mám problémy, to chodím na fyzioterapii, ale momentálně se cítím s krkem v pohodě, ani mě nebolí…

No podle mě to od té páteře přece jenom bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast